Ami a charlottesville-i tudósításokból kimaradt: Soros Györgyhöz köthető szervezet hergelt a rendőrök ellen

Hírek
Tüntetést tartottak tegnap Washingtonban, a charlottesville-i borzalmak első évfordulója kapcsán. A balliberális média pedig mindezt úgy próbálta beállítani, mint egy fajvédő tüntetést, pedig csak elszórtan volt jelen pár szélsőséges. Arról azonban már nem értekeztek tudósításaikban, hogy pont a liberálisok erőszakoskodtak. Azt meg pláne elfelejtették hozzátenni, melyik szervezet is volt a főkolompos.

Az ellentüntetők – mert így nevezik meg őket – gerincét a hírhedt szervezet, az Antifa adta. A Soros Györgyhöz több szállal is köthető agresszív csoport pedig nem hazudtolta meg önmagát. Fokozott rendőri jelenlét mellett zajlott le az egész felvonulás, de a sajtó egyes munkatársainak még így is félelmetes pillanatokat kellett átélniük miattuk.

Az NBC News riportere közvetíteni próbált a tüntetésről, de mindhiába. Ő, de főként operatőr munkatársa vált az ellentüntetők elsődleges célpontjává. Az agresszív felvonulók többször megütötték a kamerát, próbálták azt kirántani az operatőr kezéből, valamint végig fenyegették az NBC munkatársait.

Az alapvetően békés tüntetést az Antifa megjelenése borította fel. Miután felhergelték a tömeget, már a lakosoknak és a szemlélődőknek is feltűnt: ez csupán polgárpukkasztás. Az Antifa vezérletével vonuló ellentüntető tömeg folyamatosan provokatív szövegeket kántált. Úgy mint: „minden rendőr rasszista”, vagy „a rendőrség és a Ku-Klux-Klan kéz a kézben jár”.

Az tehát már nem ütötte meg az a haladó újságírók ingerküszöbét, hogy egy magát civil szervezetnek hazudó militáns csoport hergelt ezreket a rendőrök és a média ellen.

Ezek is érdekelhetnek

További híreink