Aljasat migránsozott a Soros-féle NGO-elnök, Majtényi László

Hírek

Annyira biztos voltam benne, hogy valamelyik elmehunyt liberálmensevik bemondja a kampányban is ízléstelen szöveget, miszerint Magyarország első téli olimpiai aranyérmét kínai migránsok nyerték. Nem kellett sokáig feszülten számolnom a tovaillanó perceket. Majtényi László megtette. Kiírta Facebook falára: „Két migráns olimpiai aranyat nyert Magyarországnak. Köszönjük.” Kisvártatva fordított véleménye köpönyegén és gyorsan törölte a posztot. Elvégre adatvédelmi biztos volt, tudja, milyen fontos a vélemény szabadsága, meg a véleményváltoztatásé.

Nem árt észben tartani, hogy Majtényi Soros-katona, amennyiben az általa elnökölt Eötvös Károly Közpolitikai Intézetet (EKINT) a Soros Alapítvány hozta létre és pénzeli. Az NGO pert is indított a strasbourgi bíróságon Magyarország ellen, még 2014-ben, mivel a jogszabályok böngészésekor észrevették: a Terrorelhárítási Központ (TEK) bírói engedély nélkül, igazságügyminiszteri engedéllyel figyelhet meg valakit nemzetbiztonsági célból. Akár megannyi minta demokratikus államban. A 2010-ben felállított szervezet első pillanattól szúrta a Soros Györgyhöz köthető jogvédők sas szemét. Megsejdítették tán, hogy a világ elenyésző kisebbsége áhította nyílt társadalmat építő, rendbontó akciókat szervező NGO-k akár nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek? Naná, hogy tudták, csak hát a nyílt társadalomban nem lesz majd nemzetállam, miként nemzetek sem, így a nemzetbiztonság, már puszta szóként is értelmezhetetlenné válik.

A zsigeri ellenkezés, a mindent kritizálás, a mindenkinél mindent jobban tudás téveszméje kényszerítette Majtényit gyalázatos bejegyzésére. Aztán szóltak neki, jóindulattal: Lacikám, a váltó nem kettő, hanem négy főből áll. Liu Shaolin Sándorral és Liu Shaoanggal együtt hajtott a megérdemelt aranyért Knoch Viktor és Burján Csaba. Tartalékként pedig bemelegítve várakozott Oláh Bence. Na meg ott a stáb, a zseniális edzővel Zhang Jinggel, alias Linával. És ott van Martos György, a short track szakág honi megteremtője.

Ja, amúgy a Liu testvérek nem migráltak Magyarországra, hanem itt születtek, magyar édesanyától.

Borítókép: demokrata.hu

Ezek is érdekelhetnek

További híreink