Alapfelszereléssé fog válni a páncélozott jármű Londonban?

Hírek
Írtunk már arról, hogy mekkora erőszakhullám tombol Londonban késes támadások, gyilkosságok miatt. Hihetetlen ami 2018 óta zajlik az angol fővárosban. Most pedig egy újabb elvetemült támadásnak lehettek páran szemtanúi London utcáin.

Szerdán, a délutáni csúcsidőben történt, hogy egy kiálló kocsi majdnem elütött egy biciklist. Sajnálatos, figyelmetlenségből adódó eset. A biciklis reakciója azonban korántsem szokványos, sőt, egyenesen félelmetes – írja a Daily Mail. (Videó a linken.)

Miután az amúgy 19 éves sofőr ijedtében félrerántotta a kormányt, és belement egy másik parkoló kocsiba, a biciklis utána eredt. Mérgében előkapott a mérete alapján egy túlélő vagy vadászkést, majd azzal próbálta betörni a vezető felőli ablakot.

A sofőr megpróbált eltolatni, de sikertelenül. Ezalatt pedig a támadóvá avanzsált biciklis átszaladt az anyósülés oldalára, és onnan próbálkozott bejutni a járműbe. Késsel ütlegelte az ajtó ablakát, valamint a hátsó ajtókat rugdosva, rángatva próbált valahogy bejutni a kocsiba.

Erről az oldalról már sikeresen betörte az üveget a támadó, mire a 19 éves sofőr kiugrott a kocsiból. A fiatal sofőr sikeresen elmenekült, annak ellenére, hogy még egy darabig üldözte a támadó férfi.

Szerencsére tehát nem került újabb ember életébe a késes támadás. Fontos ezt kihangsúlyozni, hiszen ebben az évben eddig 43 életet követeltek hasonló támadások.

Borítófotó: dailymail.co.uk

Ezek is érdekelhetnek

További híreink