Akkor most Bangóné ki van készülve, vagy nincs kikészülve?

Hírek
Bangóné Borbély Ildikó csúnyán lebukott azzal, hogyan találta ki az összellenzéki lehasalást az MTVA székházában. Hogy egy szoci politikus kieszel egy ekkora ripacskodást, még nem olyan meglepő. De ami utána következett, azt bizonyítja, hogy anyaként is igen cinikus, nemcsak politikusként.  

Előkerült egy videó, amely (feltehetőleg) Bősz Anett liberális parlamenti képviselő bénázásának hála lerántotta a leplet arról, milyen álságos arcukat mutatták az ellenzéki képviselők a székházban.

Az elején Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s képviselő arra kéri az őt kamerázó másik műforradalmárt (feltehetőleg Bősz Anettet), hogy állítsa le az élő videózást. Mégpedig azért, hogy beavassa a nagy tervbe. Vagyis: “k*va erős kép lenne”, ha együtt lehasalnának tarkóra tett kézzel. Nem mezei bénázások már ezek, valakitől (na kitől?) szép kis fejtágítót kaphattak arról, hogy milyen képeket és videókat kell termelni az Európai parlamenti választásokra.

Mielőtt folytatnánk, tekintsük meg a jelenetet:

Az egészben pedig nem az a legszomorúbb, hogy az ellenzékiek politikusokként cinikusak. Nem. Az borzaszt el minden jóérzésű embert, hogy Bangóné anyaként is az.

Azon "aggódni" műsírásra erőltetett hangon, hogy milyen érzés lesz a gyermekünknek azt a “k*va erős” képet látni, aminek a kompozícióját mi találtuk ki puszta hatalomvágyból…

Inkább idézzünk meg egy klasszikust: “Kell még valamit mondanom Ildikó?”

 

Borítófotó: Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP vezérszónoka (MTI/Soós Lajos)

Ezek is érdekelhetnek

További híreink