Aki eddig tagadta, hogy Szlovákia előttünk jár, most nagyot fog nézni

Hírek
Az új szlovák kormányfő, Peter Pellegrini a kokainfogyasztás gyanújába keveredett. Ezzel szemben nekünk még mindig csak iszákos politikusaink vannak.  

Neveket nem akarunk említeni, mert aki legutoljára így tett, az nagyon összeveszett Gyurcsány Ferenccel.

Szóval az új szlovák kormányfőről elterjedt egy felvétel az interneten, ahogy kipottyan a zsebéből egy gyanús, kisméretű fehér zacskó. Nem vagyunk se képzettek, sem pedig tapasztaltak a kokain hatásait illetően, de ha Pellegrini tényleg rabja a szernek, annyit mindenképpen elmondhatunk, ilyet Magyarországon még nem láttunk politikustól. Eddig csak sajtótájékoztatón ittas állapotban való megjelenésre gyanakodtunk, és mint kiderült, gyanúnkat Vágó Gábor, az LMP képviselőjelöltje is osztja. Neveket továbbra sem említünk, hiszen mi sem akarunk úgy összeveszni Gyurcsány Ferenccel ahogy Vágó Gábor.

Pellegrini azóta persze már megmagyarázta a dolgot. Állítása szerint fogpiszkálók estek ki a zsebéből, amiket meg is mutatott. Hihető magyarázat, csak nem olyan hülye egy miniszterelnök, hogy kokós zacsival a zsebében megy sajtótájékoztatni. Meg amúgy sem nézett ki úgy, mint aki valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt áll.

Persze az lett volna biztos, ha valaki elvégez rajta egy gyorstesztet és megkérdezi tőle, hogy melyik a legnagyobb kétszámjegyű prímszám, és miért a 11.
 

Borítófotó: MTI/EPA/Jakub Gavlak

Ezek is érdekelhetnek

További híreink