Akasztást ígért a Jobbik által támogatott polgármesterjelölt a fideszeseknek

Hírek
Akasztással fenyegetett meg fideszes politikusokat a Jobbik által támogatott nagykőrösi polgármesterjelölt az interneten. Ábrahám Edit bejegyzésében nyomatékosította, hogy politikai ellenfelei a bitófán fognak lógni – írta meg a Pesti Srácok. Később ugyan a bitófa szót törölte bejegyzéséből, de az üzenet így is egyértelmű maradt.

Ábrahám Edit 2014-ben a Jobb Nagykőrösért Egyesület polgármester-jelöltjeként indult a nagykőrösi önkormányzati választáson a Jobbik támogatásával.  Végül nem választották meg polgármesternek, ám a nagykőrösi képviselőtestületbe bekerült, és önkormányzati képviselő volt – egészen néhány nappal ezelőttig, amikor is lemondott. Döntését azzal magyarázta, hogy az önkormányzat nem alkalmas a nagykőrösiek érdekeinek képviseletére.

Ennek kapcsán kikerült egy szerkesztett kép az internetre, amin Ábrahám Tibort (Ábrahám Edit édesapja), és Zágráb Nándort – aki a lemondott képviselőnő helyét átvette – marionettbábúként ábrázolják.  Erre kapta válaszként egy facebook bejegyzésben Ábrahámtól a helyi Fidesz, hogy lógni fognak a bitófán. Ezután a „bitófa” szót kiszedte a szövegből (de a Pesti Srácok birtokába került fényképen az eredeti, szerkesztetlen bejegyzés látható), és ehelyett úgy fogalmazott: „ti fogtok lógni, de nem marionetként!!!”

Mint látjuk Ábrahám üzenete nem sokat változott a finomhangolás után sem.

Borítókép: nagykorosma.hu

Ezek is érdekelhetnek

További híreink