Akarata ellenére írtak szexualitásáról a skót baloldali politikusnak

Hírek
Keiza Dugdale volt brit munkáspárti vezető a Victoria Derbyshire show-ban mesélte el, hogy a Fabian Review, brit baloldali lap annak idején kérése ellenére írt homoszexualitásáról - írta meg a Telegraph.  

A munkáspárti lap 2016-ban készített interjút Dugdale-lel, aki az újságírónak ugyan mesélt arról, hogy épp van egy női partnere, de megkérte, hogy ezt ne írja meg, mert nem tartja fontosnak. Az információ mégis nyomtatásba került.

A politikus arról is beszélt, szerette volna, ha ő dönthet arról, hogyan "coming outol", és bánja, hogy ennek így kellett történnie. "Nem először kérdeztek (újságírók) a szexualitásomról. Mindig őszinte voltam ezzel kapcsolatban, és mindig megkértem őket, ezt ne használják fel, mert nem gondolom, hogy ez fontos… Egészen addig a napig ezt mindenki tiszteletben is tartotta, csak az az egy újságíró döntött másképp"

Ilyen, amikor az "elnyomott kisebbséghez" tartozó személy magánéletének sérthetetlensége -egy baloldali lapnak köszönhetően – áldozatul esik a szexuális felszabadítás világforradalmának.

Ezek is érdekelhetnek

További híreink