Abszolút kiszúrás: az anticionista transzneműeknek is Izraelben készült hormont kell szedniük

Hírek
   

Ita Segev transznő (helyesen: önmagát nőnek képzelő férfi, asszem) azon óg-móg a Them című, LMBTQ szubkultúrának szóló online magazin hasábjain, hogy választásra kényszerítik a nemi identitása és a palesztin simogatása között.

Merthogy anticionistaként is ugyanúgy azt a hormont kell szednie az “átalakuláshoz”, amit egy izraeli cég, a méltán nem ismeretlen Teva gyárt.

A szerző ugyan izraeli állampolgár, de mivel országát könnyebb gyűlölni, mint saját zavarodottságát, inkább New Yorkban él egy ideje. Amikor eldöntötte, hogy elkezd hormonokat szedni, meglepve vette észre a patikában, hogy számára tiltott terméket nyomtak a kezébe. Ita ugyanis tagja a BDS-mozgalomnak, melynek lényege Izrael bojkottálása minden eszközzel.

Ahogy egy ember, aki meg van róla győződve, hogy eldöntheti saját nemét, abban a pillanatban is ugyancsak biztosra vette, hogy az egész világnak az ő vágyaihoz kell igazodnia, és arra kérte a gyógyszerészt, adjon neki máshonnan származó pirulákat. De kiderült, hogy olyan nincs. Az a csúnya Izrael, egyedül biztosítja, hogy a transzemberek számára talán(!) minimálisan elviselhetőbb legyen az elmebajuk.

De hogyan értelmezte ezt Ita, a harcos anticionista, palesztinimádó faszicsaj? Ez egy randa összeesküvésként szerepel a cikk szerzőjének fejében, ami arra irányul, hogy a transszexuális felszabadítást a palesztinok felszabadításával szembeállítsák.

Így értelmezi azt, hogy egy izraeli cégnek “köszönhetően” könnyebben képzelhetné nőnek magát, míg ha Gázában megpróbálna végigsétálni egy utcán a csini karika fülbevalóival, már az első méteren betemetnék a rádobált kövek.


Fotó: elderofziyon.blogspot.com

Ezek is érdekelhetnek

További híreink