A valóság nem píszi, a terror valóság

Hírek

No to RACISM! Így szólt az UEFA rasszizmus ellenes kampánya. Számos labdarúgó szupersztár mondott nemet a rasszizmusra. Köztük a két zseni, Lionel Messi és Cristiano Ronaldo. A hála jó pár évet váratott magára, míg az Iszlám Állam rácsok mögött vért könnyező Messivel, monoklis Ronaldóval, a nyakát elvágni készülő terroristával mondott köszönetet. Akinek a kép kevés, annak szóval is megerősítik: „Várunk rátok”. Már mindenkire, aki ellátogat a jövő évi oroszországi foci vb-re. Az efféle propaganda montázsok sora vélhetőleg nem ért véget. Említeném még a „Nem lesztek addig biztonságban, amíg élünk” címűt. Ezen Messi már holtam hever a gyepen, a kopaszra nyírt Neymar pedig kisvártatva követi.

Az Európai Labdarúgó-szövetség antirasszista kampánya píszi, a valóság nem píszi.

A píszi kampány talán a fiatal focirajongók körében aratott sikert. Az ISIS tesz a píszire, ám soraiban megbecsülhetetlenül sok ezer európai elmehunyt, hülye „harcol”.

A kerítés nem píszi, ám a napi, közel 8 ezer határsértő száma 30 körüli elfogottra csökkentAhmed H. perbefogása nem píszi. Az Amnesty International oldalán olvashatjuk, hogy a magyar igazságszolgáltatás egy lapon emlegeti a bevándorlást és a terrorizmust. Jogi képviselőjük terrorcselekmény téves alkalmazását emlegette. A vád: tömegzavargás résztvevőjeként elkövetett tiltott határátlépése és állami szerv kényszerítése céljából személy elleni erőszakos bűncselekmény elkövetésével megvalósított terrorcselekmény. Röszkén történt tiltott határátlépési kísérlet, betondarabok dobálása, megafonozás. Píszi olvasatban H. a megafonon csitítani igyekezett a felhevült migránsokat. Bizonnyal élt a gyanúperrel, hogy efféle buli előadhatja magát, ezért tett meg úgy 4000 kilométert megafonnal, mint a meneküléshez nélkülözhetetlen úti tárggyal a kezében.

A píszi világ afféle virtuális valóság, amit valakik megálmodtak, s igyekeznek megvalósítani. A számítógépes játékokban elkél a valóságtól elrugaszkodott segítség. Mondjuk, még egy-két élet. A való világban pedig elkél a píszi segítség. Ha még egy életet nem is, de jobbat ígérnek az NGO-k. És adnak telefonos segítséget. Például ilyet.

Érdekes volt egy hasonló weboldalt végigböngészni, amelyen megtaláltam az összes érintett magyarországi segélyszervezet nevét, címét, telefonját, kapcsolattartóját. A főtámogató kilétéről honlapjaik tájékoztatnak. Nincs telefonos segítség, mindenkinek magának kell kitalálnia, vajon ki ő? George Soros.

A játékok virtuális világában ára van a segítségnek. Milyen árat fizetünk a píszi világ valósággá válásáért? Odavész az európai civilizáció, terrortól pusztulnak az európai polgárok, meggyalázzák lányainkat, asszonyainkat, vízbe fúlnak a gumicsónakokból tengerbe fordulók. „Mint a bárány, ha vágóhídra viszik, vagy mint a juh, mely némán tűri, hogy nyírják…” (Izajás 53.)

Mindettől függetlenül, én is nemet mondok a rasszizmusra, s csak megjegyezném, az európai is rassz, úgy hívják: Europid nagyrassz.

Ezek is érdekelhetnek

További híreink