A Telenor közreműködik a K&H inkubátor programjában

Hírek Figyelo.hu

A K&H Start it inkubátor programja Magyarország legnagyobb vállalati inkubátor programja lett, eddig 60 csapat vett részt a programban 18 iparágban – 10 egyetemi és vállalati partnerrel kötöttek szerződést, s nagyjából 40 mentor segítette az ígéretes vállalkozásokat. A programba 1,3 milliárd forintnyi külső tőkét sikerült bevonni az ígéretes vállalkozásokba – írja a VG.hu.

A pandémiás időszak az Start it @ K&H programra is hatással van: az eddigi fizikai tér helyett sokkal inkább a digitális tudásmegosztásra helyeződött át a hangsúly.

A legújabb kiválasztási folyamat is teljesen online zajlott, a 39 jelentkezőből online kérdőíven és interjú és prezentációkon keresztül választotta ki a zsűri az összesen 9 ígéretes csapatot, akik bekapcsolódhatnak a programba.

Az inkubációs programhoz frissen kapcsolódott üzleti partnerként a Telenor, amely az online megoldásokhoz kapcsolódó szolgáltatás mellett az online megoldások mentorálásában is segíteni tud, egyebek mellett a cég által folyamatos fejlesztés alatt álló 5G hálózati megoldások felhasználásában tud partner lenni.

A lap kérdésére elmondták, hogy

az inkubátor programba bevont cégek nagyjából fele online, másik felük ugyanakkor fizikai termék/szolgáltatás fejlesztésére vállalkozott.
A bevont startup vállalkozások a leginkább a cégre szabott mentorálás fontosságát emelték ki, ahol a bank a legmegfelelőbb szakembert igyekszik megtalálni, aki segíteni tud az ígéretes ötlet felfuttatásában.

(Borítókép: ASDF_MEDIA, PuzzlePix/Shutterstock)

Ezek is érdekelhetnek

További híreink