A szivárvány beborítja a Facebookot is

Hírek
Akinek tetszik, egy hónapon keresztül szivárvány színű zászlócskával reagálhat a Facebookon a bejegyzésekre. Az agymosás felsőfokon folytatódik.  

A meleg büszkeség hónapjára hivatkozva egy hónapra vezeti be a Facebook a szivárványt, amellyel kifejezhetjük véleményünket egy-egy bejegyzésről. Sőt, a profilképét is kiszínezheti bárki a zászlócskával.

Aki nem tudná, a szivárvány a homoszexuálisok, és a többi szexuális kisebbség szimbóluma. Az egyelőre megfejthetetlen titoknak tűnik, hogy a szivárványos zászló miképp fejezheti ki bárkinek, bármiről az álláspontját, érzelmeit. De nem kétlem, hogy az ötletgazdák és a melegaktivisták bizonyosan erre is előállnak majd megfelelő magyarázattal. Az mindenesetre szomorú tény, hogy a The Telegraph brit lap témában megjelent cikkének első kommentelői – végig sem olvasva a teljes cikket – gyorsan lehomofóbozták a telefonszolgáltatójukat, hiszen a mobiljukon nem jelent meg rögtön a zászlócska. De nem is jelenhet, ugyanis akinek tetszik, csak az állíthatja be magának, tehát még nem lesz kötelező. Egyelőre…

Aztán ki tudja, mit hoz a holnap, hisz látható, hogy az agymosás minden hullámhosszon, felsőfokon folytatódik.

 

 

Ezek is érdekelhetnek

További híreink