A Szentkirályi tulajdonosa az űrbiznisz felé kacsintgat

Hírek Figyelo.hu

Az RTL Klubon futó Cápák között című üzleti showműsor történetének eddigi legnagyobb befektetése valósul meg – írja az rtl.hu.

A műsor állandó szereplői közül Moldován András, a Mangal Ilona Sertéshízlalda tulajdonosa, Balogh Péter, a Szentkirályi Ásványvíz tulajdonosa és Balogh Péter, a Baconsult vezetője, angyalbefektető

fejenként 500 ezer euróval, azaz több, mint 180 millió forinttal terveznek részt venni Dr. Mátyás Bence kutató üzletébe.

Az asztrobiológus, a Genesis Genesis Sustainable Future Kft. és a Genesis Analitycs Kft. társalapítója és ügyvezetője egy csúcstechnológiás növénytermesztési üzletbe kérte a műsor állandó szereplőitől a befektetést. A projekt célja, hogy

rakéták segítségével nagy stressztűrő növényeket eljutassanak a Marsra, és egy önfúró eszközzel bejuttassák a bolygó talajába a magokat.

A magyar megoldással megteremtődne akár több bolygó bezöldítésének a lehetősége is.

A feltaláló továbbá bemutatta azt a termékét is, amely egy csepp vérből meg tudja állapítani többek között a rák jelenlétét a szervezetben és a cukorbetegséget is még a kialakulás előtt.

A befektetők azután ajánlottak fejenként 500 ezer eurót, ha a kutató garantálja a hússzoros hozamot. A három befektető vállalta azt is, hogy a 2 millió eurós befektetési igény fennmaradó 500 ezer eurójának megszerzéséhez is keresnek megoldást.

 

(Borítókép: Balogh Péter Fotó: Bús Csaba / MTI)

Ezek is érdekelhetnek

További híreink