A Soros-szervezetet védő “világhírű” professzorok a képmutatásban is világelsők

Hírek
A világ 28 országából származó 77 egyetemi professzor adott ki közleményt, amelyben szolidaritásukat fejezik ki a “Magyar Helsinki Bizottsággal és a független magyar civil társadalommal” a Stop Soros törvénytervezet miatt. Attól tartok, a világ jóságoskodó, filantróp professzorjai megfeledkeztek valamiről. A “menekültekért” már senki nem aggódik?

“Mi, 77 egyetemi professzor és kutató a világ 28 országából kifejezzük szolidaritásunkat a Magyar Helsinki Bizottsággal és a független magyar civil társadalommal” – kezdik közleményüket a haladó portálok által “világhírűnek” titulált professzorok. Szerintük azért volt szükség arra, hogy kiálljanak az álcivilekért, mert azok jelenleg a puszta létezésüket is érintő közvetlen fenyegetéssel néznek szembe. A professzorok állítják, hogy ez a helyzet a magyar kormány  Stop Soros törvénytervezetének köszönhető. Az nem nagyon érdekelte őket, hogy a törvénytervezet csupán annyiról szól, hogy megakadályozza a bevándorlás gerjesztésében az abban érdekelt szervezeteket, betiltásukról, elüldözésükről szó nincs.

De nem a professzorok csúsztatása az, ami igazán meglepő, hanem hogy milyen nyíltan leplezik le a jóságoskodó álcivil világ narratívájának a hamisságát.

Ugye ez az egész álságos narratíva úgy épül fel, hogy a hős civilek világszerte óvják a demokráciát, segítenek az elesetteken, védik a kiszolgáltatott menekültek emberi jogait. Nos, ha ez valóban így van, akkor nem inkább a kiszolgáltatott, a civil jogvédők segítségétől eleső menekültekkel kellett volna szolidaritást vállalni mélyen tisztelt professzorok?

De, csak nyilvánvalóan nem erről van szó. Mert itt az esetek nagy részében illegális határátlépőkről, és az európai országok menekültügyi szabályozásaival pofátlanul visszaélő bevándorlókról beszélünk. Nem mintha a valódi menekültek jogai és életkörülményei olyan nagyon meghatnák azokat, akik ebben a globális migrációs projektben a szálakat mozgatják. Oh, dehogy! És a 77 professzor a világ 28 országából most szépen le is leplezte nekünk, hogy mi az igazán fontos mindebben: hogy az álcivil szervezetek a világ minden részén befolyásosak maradjanak, és egy demokratikusan megválasztott kormány ne tudja csak úgy szabályozni a tevékenységüket.

Ez a lényeg, minden más csak a méregtablettát bevonó cukormáz.

Borítófotó: Soros György magyar származású amerikai üzletember, a New York-i Soros Fund Management befektetési társaság elnöke érkezik a Jean-Claude Junckerrel, az Európai Bizottság elnökével tartandó megbeszélésükre Brüsszelben 2017. április 27-én. (MTI/EPA pool/Olivier Hoslet)

Ezek is érdekelhetnek

További anyagaink