A rózsaszín Momentum forradalma

Hírek
Fekete-Győr András megtalálta célközönségét, a homoszexuálisokat.

Fegyverbe, fegyverbe! – 1919-ben ez volt a kommunista forradalmárok jelmondata, akik igazi bolsevikokként – tehát marginális kisebbségként – ragadták meg a hatalmat, és a múltat, történelmünket, társadalmi rendszerünket végképp el akarták törölni. Akkor szerencsére csak 133 nap adatott nekik erre, mert elsöpörte őket a normalitás és a népharag. Aztán sajnos 1945 után a megszálló szovjet seregekkel visszatértek, és tudjuk mi lett a vége…

És most itt van nekünk egy új marginális kisebbség, akiknek a hangját ezerszeresére erősíti a balliberális média. Ők is el akarnak törölni mindent, amit normának tartunk.

A Momentum Mozgalom is forradalmat szeretne, igaz nem vörös, hanem rózsaszín színűt. Fekete-Győr András, a szervezet elnöke pártja nevében coming outolt, most ezzel akar nagyot dobni. Igaz, szüksége is van erre, hiszen az Origo szerkesztőségébe való betöréssel, majd azzal, hogy eltévedt a VIII. kerületben, nem sok támogatót szerezhetett.

Fekete-Győr, most egy videót tett közzé, amelyben szivárvány zászlócskával hadonászik képletesen, így kíván még nagyobb feltűnést kelteni az amúgy is feltűnő bőrtangások budapesti júliusi felvonulásának, a Pride fesztiválnak. A Momentum nevében most kiáll a melegek jogaiért, mert az olyan trendi dolog. Azokért a homoszexuálisokért küzd, akiknek jogai a házasságon és örökbefogadáson kívül mindenben teljesek Magyarországon, ugyanúgy, ahogy egy sor nyugati országban. Mint tudjuk, az ilyen megmozdulásokon csak azok vannak ott, akik feltűnési viszketegségben szenvednek, olyan homoszexuálisok, akik csak a többség provokációjában hisznek. Mert minek is minősítsük azt, amikor apácának és papnak öltözött melegek vonaglanak tüc-tüc zenére a kamionjaikon?

Fekete-Győr – tekintetében gyurcsányi zavarodottsággal – is hasonlóan provokál, amikor arról beszél, hogy Orbán Viktor kormányának családfelfogása avitt; a férfi-nő házassága, illetve a gyermekvállalás “múlt századi” felfogás. A normális emberi viszonyainkról beszél így ez a ficsúr, azt akarja a bolsevikok forradalmi hevületével felforgatni.

1919-ben a vörösök kötelezővé tették a május 1-jei felvonulást, ha a rózsaszín momentumosokon múlna, a melegfelvonulással is ez történne. De erre soha nem lesz lehetőségük.

Borítókép: MTI/Marjai János

Ezek is érdekelhetnek

További híreink