A multikulti kudarca

Hírek
Nagy visszhangot keltett az egykori londoni polgármester, Boris Johnson kijelentése, miszerint betiltaná a burka viselését. Johnsont azonnal elkezdték lejáratni a bevándorláspárti erők, de az oxfordi imám is a volt polgármester mellé állt, szerinte az iszlám vallásban nem előírás a burka viselése. A migránsbarát erőket persze ez nem tántorítja el, továbbra is behódoltatnák a kontinenst az iszlámnak.  

A liberális mantra szerint az idegen szép, az idegen jó, az idegen toleráns, sőt integrálható. A nyugati országokat nézve viszont sok minden eszünkbe juthat, csak a liberális mantra nem. Boris Johnson álláspontja is azonnal érthetővé válik, ha valaki ismeri a londoni helyzetet.

A Wall Street Journal riportere, Andy Ngo beszámolója szerint a kelet-londoni Tower Hamletsben 38 százalék a muzulmán lakosság aránya, akik tulajdonképpen párhuzamos társadalmat alakítottak ki maguknak. A muszlimok saját szokásaik szerint élnek, saját hagyományos ruháikat viselik. Nem látszik, hogy integrálódni szeretnének, inkább megtartják saját kultúrájukat. A haladó nyugati államok ezt toleranciának vélik, de ez valójában önfeladás. Az integrálódásra képtelen és azt nem is akaró bevándorló tömegek nem fognak alkalmazkodni az őslakoshoz, hanem pont fordítva várják ezt el.

Andy Ngo tapasztalatai szerint a mecsetek környéke bármelyik arab államban megállnák a helyüket. A boltok teljesen muzulmán mintát követnek, és a környékbeliek is úgy néznek ki, mintha egy arab országban élnének. A beszámolónak köszönhetően feltűnik előttünk az állam az államban. A bevándorlók lakta negyedekben még a fitneszközpontok is szexuálisan szegregáltak, totális az iszlamizáció. Andy Ngo azzal zárja beszámolóját, hogy míg mások a Buckingham-palotára és a Big Benre emlékeznek Londonból, addig ő a multikulturalizmus teljes kudarcára.

Számos nyugati államban a saría szerinti törvénykezést akarják elérni, nem alkalmazkodnak a befogadó ország jogrendjéhez, sőt, egyre több olyan eset van, amikor a bevándorló hátterű bűnözőket meg sem próbálják felelősségre vonni, vagy éppen elhallgatják a bűnelkövető származására vonatkozó információkat, mint például Chemnitzben.

A multikulturalizmust erőltető liberális erők szándékosan nem vesznek tudomást a bevándorlásban rejlő veszélyekről, nem vesznek tudomást az integráció teljes kudarcáról, ehelyett rasszistázzák azokat, akik felhívják ezekre a figyelmet. A migráció támogatásával nem csupán bevándorlókat hoznak, hanem importálják a társadalmi feszültségeket, az intoleranciát és antiszemitizmust is. A jobboldalt antiszemitának kikiáltó, önmagát liberálisnak nevező oldal az, amely csakúgy, mint hetven éve, semmit sem tesz az antiszemitizmus megállításáért, sőt közvetve segíti annak terjedését.

Nyugat-Európa a teljes önfeladás felé tart, a muzulmán bevándorlók tömegei nem fogadják el a kereszténységet, nem fogadják el az úgynevezett „européer” gondolkodást, hanem kitartanak saját szokásaik mellett, saját belátásuk szerint élnek. A multikulti megbukott és ezt nyugaton is ideje lenne belátni. A Wall Street Journal riporterének  sikerült.

 

Ezek is érdekelhetnek

További híreink