A migráns bűnbanda, az MS-13 otthonában vadászná le az amerikai rendőröket

Hírek
A világ talán leghírhedtebb drogbandája, a brutalitásáról is ismert MS-13 már az otthonaikban szeretné levadászni a rendőröket, - ahogy azt a Daily Caller jobboldali hírportál is írja - hogy erőt demonstráljanak a hatóságok felett.

Az Egyesült Államokba már régebben begyűrűzött az MS-13 bűnbanda, melynek fő profilja a drogkereskedelem. A szervezet tagjai szinte kizárólag latin-amerikai bevándorlók, főképp el-salvadoriak.

A New york-i rendőrség figyelmeztetést adott ki, hogy a migránsokból álló bűnszövetkezet célja nem más, mint hogy felkeressék a rendőröket otthonaikban és meggyilkolják őket. Mindezt azért, hogy visszaállítsák az „utca hitelességét” a bandának. Az MS-13 fenyegetést küldött a new york-i rendőrkapitányságra, ez alapján adta ki a figyelmeztetést a rendvédelmi szervezet.

A hatóság arra kéri a rendőröket, hogy legyenek figyelmesek, tegyenek jelentést a gyanús járművekről és változtassák meg a napi rutinjukat.

Az MS-13-mal kapcsolatban Donald Trump korábban kijelentette, hogy veszélyesebbek, mint az Al-Kaida. A migránsokból felépülő szervezett bűnözői csoport az USA 42 államában van jelen, s különösen veszélyesek, hiszen az iskolák falai közé is beépültek már. Érdekes, de egyben riasztó, hogy a tagok között nem csak illegális, hanem legális bevándorlók is vannak. Emellett a nyílt utcán is lövöldözésbe kezdenek, legutóbb egy hónapja végzett egy bandatag egy utassal egy new york-i metróállomáson.

A szigorúbb határellenőrzéssel és a fal megépítésével ki lehetne szűrni azokat a közép-amerikaiakat, akik azért érkeznek Amerikába, hogy csatlakozzanak a szervezethez. A demokratáknak azonban az abortusz kérdése fontosabb, mint a biztonság.

Borítófotó: alipac.us