A legJobbik

Hírek
Ha én Magyar törzsGárda tag lennék, bizonnyal erőmön felül teljesítenék, hogy a néppártosodó, azaz a szélről középre igyekvő, egyre közepesedő Jobbik megürült helyére pártot szervezzek. Azt hiszem, igény volna rá.

Az igénylőkből lennének a párttagok, támogatók, szimpatizánsok, azaz a nem kevés számú szavazó. Elnökválasztásra sem kellene a szocikéhoz hasonló, reménytelen castingokat szervezni, ott a profi Morvai Krisztina. Jótól tutit lopni nem butaság, márpedig a francia Nemzeti Frontnak bejött Marine Le Pen. Szőke, jogász, vehemens, okos. Pont, mint Morvai Krisztina.

Ráadásul az uniós képviselőasszony nem tagja a Jobbiknak, így nem is cukisodott. Nem kellett besorolnia a karba, amely egykor azt harsogta: Simicska oligarcha. Ma már nem Simicska az oligarcha, hanem Mészáros Lőrinc. Sőt, Simicskával közös plakátkampányuk tanúsága szerint a felcsúti polgármester lop, azaz tolvaj. De az sem sámli, hogy miközben a határon túli magyar egyetemek védelmére hivatkozva kiálltak a Közép-európai Egyetem, azaz a Soros-egyetem mellett, azt találták mondani, hogy a Fidesz Soros-csicska. Ha annyira becsicskultak a fiatal demokraták, ugyan minek tüntettek a népek

Virágvasárnap, a Fidesz-KDNP kormány ellen, az OTP-t bedönteni igyekvő Georgie mellett? Igaz, a Jobbik szerint Csányi Sándor, a bank elnök-vezérigazgatója is oligarcha. Vagyis megérdemelte volna a bedöntést? Tán összezavarta az egykori radikálisok fejét a balliberális Kálmán Olga, a Jobbikosodó Simicska Lajos Hír tévéjének üdvöskéje.

Úgyis elhatalmasodott az országon a polgári kormányt leváltani szándékozó, program nélküli, törpepártalapítás láza, miért is ne színesítené a sort a LegJobbik?

Ezek is érdekelhetnek

További híreink