A Jobbik lassan már a marslakók szavazatára is ráhajt

Hírek
Dúró Dórától ma megtudtuk: a Jobbik örülne a meleg szavazatoknak.  

Nem, nem úgy értette az identitásválságba került Jobbik frakcióvezető-helyettese, hogy mindenki lehelgesse kellemes hőmérsékletűre a borítékokat, mielőtt azokat az urnába dobnák. Itt egyértelműen a szexuális irányultsággal kapcsolatban használta a meleg kifejezést. Pedig Vona 2010-ben még visszakövetlete ezt a szót a homoszexuálisoktól, mondván "A meleg reggel nem azt jelenti, hogy Terry Black bemosolyog az ablakon".

Nem kell sokat kutakodnunk, hogy még számtalan ehhez hasonló megnyilvánulást találjunk jobbikosok részéről. Például igen csak sajátos módon fejezték ki nemtetszésüket a budapesti melegolimpiával kapcsolatban. És ez még a lájtosabb verzió. Az évekig a Jobbik szekerét toló Kuruc.infón lelhetünk igazi mélységekre, ha meleggyalázásról van szó.

Hogy a Jobbik nem pártolta soha a melegházasságot, érthető hogy nincs jó véleményük a Pride-ról? Ezekkel még sok meleg is egyetért. Ahhoz viszont pofa kell, hogy annyi verbális indulatkeltés után, ami a Jobbik világából áradt a melegek felé, most megy a kuncsorgás a szavazataikért.

Kitalálom mi lesz a következő: a Jobbik nem akar bevándorlókat, de a szavazataik azért jöhetnek. A nem létező pirézek is takarodjanak a szomszédból, de ikszeljenek Vonára. A marslakók meg húzzanak vissza a Jupiterre vagy a Szaturnuszra, bánom is én honnan jöttek, de segítsenek a Jobbiknak leváltani Orbánt.

Sőt! A Jobbik ezennel meginvitálja ezeket a csoportokat a következő október 23-ai Vona-beszédre, hogy legközelebb ne csak kétszázan menjenek el rá. Persze utána mindegyik húzzon vissza oda, ahová való.

Ezek is érdekelhetnek

További híreink