A HVG is beállt a családtámogatás elleni gyűlöletkórusba

Hírek
Nem kellett sokáig várni, hogy a hamis hírekkel előszeretettel operáló HVG is megtámadja a kormány családvédelmi akciótervét. Érhetetlen, mi a problémájuk a magyar családok támogatásával.

A leggusztustalanabb a fake news-gyáros újság cikkében a „szaporodási hajlandóság” kifejezés. A magyar nyelv gyönyörű, rengeteg kifejezésünk van, de a gyermekvállalási kedv vagy a családalapítás elősegítése helyett a szerzőknek sikerült a szaporodási hajlandóság megnevezéssel illetnie a tervezett gyerekek megszületésének ösztönzését.

Aztán olyat is írnak a nyomtatott verzióban megjelent cikkükben, hogy a kormány akcióterve házasságba tereli a partnereket. Magyarországon senki nem „terel” senkit, csupán előnyben részesíti a házasság intézményét. Senkit sem köteleznek arra, hogy megházasodjon, hanem támogatják azokat, akik hisznek a férfi és a nő legerősebb kötelékében. A házasság nagyobb felelősségvállalást is jelent, ezért is támogatja a kormány anyagilag azokat a párokat, akik az oltár elé lépnek.

A HVG-s bandának sikerült a magyar embereket elállatiasítani: terelés és szaporodási hajlam. Még jó, hogy nem használják a kanca kifejezést.
A HVG megemlíti, hogy a családvédelmi akcióterv egyoldalúan a nőkre koncentrál. Ez nettó hazugság. Ahogy a nevében is szerepel: a családra koncentrál. Mert a gyermekek születéséhez férfiak is kellenek, bármilyen meglepő ez a
haladó”  újság számára. Bár a közösség semmit nem jelent a balliberálisoknak, így a család jelentőségét sem tudják felfogni. A „fiatal házasok” kifejezés nem csak a nőkre koncentrál, hogy az ellenzéket helyettesíteni kívánó újságírók is jól értsék.

A magát mértéktartónak aposztrofáló újság úgy véli, ügyet sem vetnek az intézkedések a szegényebb családokra. Kommunista didaktika ez: van a szegény és van a gazdag, és inkább legyen mindenki egyforma. De nézzük meg: hol mondta Orbán Viktor, hogy a szegényebbeknek több gyermeket kell vállalnia a család támogatásért, mikor mondta azt a miniszterelnök, hogy a szegények nem részesülnek a felsorolt kedvezményekben? Sehol, semmikor.

Majd próbálják Orbán kijelentéseit megcáfolni, és a migrációt, mint a legfontosabb európai problémát eltagadni: a miniszterelnök szavai szerint a tíz százalékos népcsoportból először 15-20 százalék lesz, s hozzátette, hogy a „magam korabeliek még látni fogják a keresztény országok gyors átalakulását." Orbán Viktor itt természetesen a muszlim bevándorlókra gondolt. Míg Orbán egyes keresztény országokról beszélt, a HVG válaszul a komplett EU-s arányokat mutatja be. Holott erős migrációs nyomás esetén Svédországban elérheti akár a harminc százalékot is a muszlim lakosság aránya.

A HVG újságírói úgy értelmezték Orbán szavait, mintha a kormányfő szerint a születési szám növekedése csak az anyagiakon múlna. Ezzel szemben a miniszterelnök nem mondta, hogy csak  pénzbeli támogatással lehet megállítani a népességfogyást, de nem tagadta, hogy anyagilag is ösztönözni kell a családokat.

Megpróbálták még a gazdasági felemelkedést is elvitatni az újságírók, de pont a mai napon derült ki, hogy a piaci várakozásokat messze meghaladva nőtt hazánk gazdasági teljesítménye tavaly, alulról elérve a bűvös öt százalékot.

Megdöbbentő és érthetetlen, hogy a HVG újságírói ilyen torz cikket jegyeztek egy olyan intézkedéscsomagról, ami magyarok, a magyar családok életének a megkönnyítését hozza magával. Szégyelljék magukat!

 

Ezek is érdekelhetnek

További híreink