A Docler Holding milliárdos tulajdonosa az utcán kampányol

Hírek Figyelo.hu

Videót tett közzé Gattyán György nemrégiben bejegyzett pártja, a Megoldás Mozgalom (MEMO) arról, hogy a milliárdos személyesen toboroz a 2022-es országgyűlési választásra képviselőjelölteket – vette észre a VG.

Mit üzenne mondjuk a politikusoknak Budapestre? Min kellene változtatni?

– tette fel a kérdést egy szendvicsező járókelőnek a Docler Holding milliárdos tulajdonosa.

A beszélgetés egy pontjánál Gattyán megkérdezi a járókelőtől azt is, hogy eltudná-e magát képzelni képviselőként, hogy a országgyűlésben képviselné-e a körzetben élőket.

Mi lenne, ha ön tényleg hozzá tudna szólni, hogy mi törtjen Magyarországon és a parlamentben? Érdekelné?

– teszi fel a kérdést a milliárdos. Válaszként azonban azt kapja, hogy biztosan nem lenne képviselő, mert nem egy politikus alkat.

A VG információi szerint az elmúlt napokban Gattyán országos kampányba kezdett, és a későbbiekben is várhatóak még hasonló videók,

amelyekben az utca emberét szólaltatják meg, hiszen kritikaként már megkapták, hogy országosan nincs ismertsége a mozgalomnak.

Korábban a VG is beszámolt a hírről, hogy Gattyán Legnagyobb Vállalkozás néven indított tudásközpontot, és a vállalkozáshoz összesen 106 magyar képviselőt keres. A milliárdos később a Friderikusz podcast című műsorban arról beszélt, a kezdeményezése lényege, hogy digitalizálja Magyarországot, és ehhez társakat keres. A beszélgetésben az is elhangzott, hogy akár mozgalommá, és ha kell, párttá szervezné a kezdeményezését 2022-re.

 

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ezek is érdekelhetnek

További híreink