A CÖF-CÖKA levelet küldött Judith Sargetininek

Hírek
A civil szervezet tegnap adta fel nyílt levelét a Soros megbízható emberének tartott képviselőnek, melyben arra kérték Sargentinit, hogy ne rombolja tovább az Unió egységét - értesült a Magyar Idők.  

– A magyar civil társadalom nagy többsége mély aggodalommal figyeli a magyar kormány és így Magyarország elleni, eltúlzott aktivitással folytatott aknamunkáját. Reméljük, hogy nyílt levelünk a magyar emberek ellen irányuló ténykedésének átgondolására készteti – olvasható a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány írásában.

Mint fogalmaztak, a magyar emberek általános véleményét tükröző levelet azért küldik Sargentininek, hogy „gondolja át az Európai Unió egységét is romboló magatartását, hiszen tevékenységével a szövetséges államok egymásra haragításában jár élen”.

„Ön, miként azt az Európai Parlament szeptember 12-i ülésén elfogadott különjelentésben és annak vitái során is megmutatta, csak akkor érzi fontos védendő értéknek a demokratikus jogállam doktrínáját s a többségi elven működő parlamentarizmust, amikor az önök politikai ízlésének és céljainak megfelelő agendát képviselő kormányok vannak éppen hatalmon. Vagyis ön valójában nem képvisel semmilyen hiteles és elvszerű meggyőződést, s nem az európai polgárok érdekeit tartja szem előtt! Önnek semmi köze Magyarországhoz, ön csupán egy nemzetek felett álló s az egész világon működő hálózat, a Soros-birodalom érdekeit védi…” – írta a CÖF–CÖKA.

Egyúttal jelezték, hogy a dokumentumhoz hazánkban rövid idő alatt 7100 polgár csatlakozott aláírásával, és több mint hatvan egyesület, alapítvány is kifejezte egyetértését. Az aláírások a szervezet irodájában hivatalos formában megtekinthetők.

Borítófotó: Emilie GOMEZ, European Union 2018

Ezek is érdekelhetnek

További híreink