A bukott Hillary Clinton újra Soros mellé állt

Hírek
Az Európában politikai tényezőnek nagy jóindulattal sem nevezhető Hillary Clinton, a Soros György által támogatott bukott amerikai elnökjelölt valamilyen megmagyarázhatatlan indokból szükségét érezte, hogy beleszóljon az európai belpolitikába. Clinton asszony külügyminiszterként is tevékenykedett korábban, bár akkor is inkább magánéletével került a figyelem középpontjába.

Clinton asszony szerint a brit konzervatívok szégyelljék magukat, mert nem szavazták meg a hazug rágalmakkal teli, Magyarországot lejáratni akaró Soros-Sargentini-jelentést. A bukott elnökjelölt szerint Magyarországon szélsőjobboldali kormányzás zajlik és láthatóan felháborítónak találja, hogy egyesek Európában ezt nem így látják.

Az ex-külügyminiszter és ex-First Lady (természetesen) újra hitet tesz a liberális elit kedvenc mantrája mellett, hogy egy demokrácia csak és kizárólag liberális lehet. E felfogás szerint a 2018. április 8-án rendezett magyarországi választás 70%-os részvétele semmit sem jelent, hiszen nem a balliberálisok nyertek. Nagyon emlékeztet ez a hazai ellenzékiek választás utáni magatartásához, akik nem egyszer fejtették ki, hogy a demokrácia elhalálozott április 8-án 70%-os (!) részvétel mellett. Ehhez azt hiszem nem kell kommentárt fűzni.

Clinton asszony megnyilvánulása viszont abból a szempontból érthető, hogy az elnökválasztási kampány idején többek között Soros György milliárdos spekuláns is szerepelt Clinton támogatóinak listáján, s Soros legfőbb akadálya európai terveinek megvalósításában a magyar kormány. Hillary tehát nem tett mást, mint egy szívességet egykori támogatójának és bevándorláspárti harcostársának.

Borítófotó: Hillary Clinton demokrata párti elnökjelöltet tapsolja férje, Bill Clinton volt amerikai elnök és Tim Kaine virginiai szenátor, a demokraták alelnökjelöltje egy New York-i szállodában tartott rendezvényen 2016. november 9-én, az elnökválasztás másnapján

Ezek is érdekelhetnek

További híreink