Hirdetés átugrása →
Bezár ×

Folyamatos a migránsbűnözés, de Brüsszelt csak a migránsvízum érdekli

HírekTamás Dániel

Nyakon szúrta volt egyetemi tanárát egy migráns Franciaországban, azért mert megbukott. Németországban a hétvégén több eset is történt a karácsonyi vásárokon, egyiken fejszével hadonászó, „Allahu akbart!” kiabáló migráns okozott balhét, egy másikon pedig migránshordák kötöttek bele a vásárra kilátogató németekre. Brüsszelnek eközben az a legnagyobb problémája, hogy miképpen tudná átverni a migránsvízumot a tagállamokon, ezzel is megkönnyítve a kontinensre érkező migránsok behozatalát.

Nem volt elég a párizsi terrortámadás, a kölni zaklatások, a karácsonyi vásáron történt tömeges gázolás, vagy a chemnitzi eset ahhoz, hogy a brüsszeli bevándorláspárti elit visszatérjen a realitásokhoz. A migránsok által elkövetett bűncselekmények száma és aránya egyaránt növekszik, de ezt olykor meghamisított rendőrségi statisztikákkal, máskor a médiára gyakorolt nyomással igyekeznek eltitkolni a migránspárti európai vezetők.

Ám semmilyen meghamisított statisztika, vagy bevándorláspárti médium sem képes elfedni azt, amit az európai polgárok nap mint nap saját bőrükön tapasztalnak. A brüsszeli elit napjai meg vannak számlálva, hiszen elvesztették az emberek bizalmát. Az egyszeri európai választó már kevéssé dől be a Wilkommenskulturnak, vagy Merkel asszony „Wir schaffen das!”-mondatának.

A Soros György érdekeit szem előtt tartó brüsszeli elit tisztában van azzal, hogy az emberek nem igazán kérnek belőlük, ezért igyekeznek olyan szabályokat hozni, amelyek az európai parlamenti választások után is garantálják a migránsok zökkenőmentes beáramlását az öreg kontinensre. Ha kell, jogszabályokat felrúgva szavaztatnak a migránsvízumról, vagy ingyen bankkártyákat osztogatnak a bevándorlóknak.

A brüsszeli elit egyik reprezentánsa, Guy Verhofstadt liberális politikus véleménye, mely szerint (aki nemegyszer kritizálta Magyarország bevándorláspolitikáját) nincs is migránsválság, tökéletes példája annak, hogy Brüsszel mennyire elszakadt a valóságtól.

Az önfeladás kultúráját meghonosítani akaró bevándorláspárti erők megtagadják Európa keresztény gyökereit és támadják azokat, akik védeni akarják ezen értékeket. A kép letisztult, bevándorláspárti és bevándorlásellenes erők csapnak össze jövő májusban az EP-választáson. A kérdés csupán az, hogy vajon a választás előtt Brüsszel meddig tud elmenni, mennyire tudja rákényszeríteni akaratát a tagállamokra, mert az jól látható, hogy melyik oldal mellett tette le a garast.