Hirdetés átugrása →
Bezár ×

A haladó média bármire képes, hogy ne kelljen a bevándorlással foglalkoznia

HírekVizvári Soma

Szép nagyot szólt annak a svéd-magyar nőnek a története, aki negyven év után úgy döntött, Magyarországra költözik, mert Svédországot már nem érzi biztonságosnak a bevándorlók miatt. Az Index - csak, hogy megint ne a fontos kérdésekről kelljen beszélni - gyorsan kiderítette a nőről, hogy a skandináv országban többször elítélték. Természetesen a haladó média teljes spektruma rögtön át is vette az Index cikkét. Ügy letudva. Hogy mások is hasonló okokból úgy döntöttek, hazajönnek, nem számít.

Az Indexnél elfelejthették egy pillanatra, hogy már ők is beengedik a tudatukba a no-go zónák létezését, ezért úgy döntöttek, csak előszednek valamit arról a svéd-magyar nőről, aki a romló svéd közbiztonság miatt települ Magyarországra, hogy gyorsan a szőnyeg alá söpörhessék a kontinens valódi problémáit. A Pestisrácok már megírta ezzel kapcsolatban, hogy a svéd jogrendszer annyira abszurd, hogy a kártérítést követelő személyiségperek kiváló pénzkereseti lehetőségnek számítanak az országban, épp ezért tömegével űzik ezt az “ipart” arrafelé. Az legalábbis mindenképpen abszurd, hogy köztörvényes bűnözőnek állították be a nőt, azok miatt a pitiáner ügyek miatt, amelyek a nevéhez köthetők.

A legújabb fejlemények szerint sok munkája lesz az Indexnek, ha mindegyik nyugatról hazatelepülőnek neki akar ugrani. Azóta újabb svédországi magyarok jelezték az M1-nek, hogy hazajönnek a romló svéd közbiztonság miatt, egy magyar nő pedig ugyanezért tér vissza Németországból.

Kíváncsian várjuk, hány embernek kell még hazajönnie ahhoz, hogy a mindenről jól informált tabu kérdéseket hírből sem ismerő Index mondjuk arról készítsen helyszíni riportot egy nyugati nagyvárosban, hogy miért is érzik úgy egyre többen, hogy nincsenek biztonságban. Mert hát Index-riportot kaptunk már no-go zónáról pár éve, amiben leírták, hogy az nem is no-go zóna. Hiszen akkora arra a boldogság, hogy az ott élő bevándorlók rózsaszín felhőkön utaznak, és szivárványon csúszdáznak. Nem tehetnek róla, akkor még no-go zónák nem léteztek ugyebár…

De most már ideje lenne felidézni, hogy az ő tudatukba is bejutott ez a dolog, hiszen Angela Merkel is megengedte nekik, hogy tudjanak róla! Bizony, a kulturális különbségek mégiscsak sok feszültséget szülnek, ugye? Főleg, ha nem csak a törökök bírják nehezen elviselni egymást a németekkel, hanem már a török-kurd konfliktus is a kontinensen van. Liberális médiumok most már igazán begyújthatnák a rakétákat, ha tényleg világbékét akarnak, nem kéne megvárni, hogy a bevándorlók egymás elől kezdjenek menekülni. Vagyis, ez már meg is történt. Épp a minap jelentette be egy szíriai keresztény, hogy inkább visszaköltözik Szíriába, mert Európa tele van terroristákkal. Na, várjuk a tényfeltáró anyagot az indexen, habár gyanítjuk, hogy a szír férfi jobb esélyekkel pályázna a haladó világ együttérzésére, ha nem lenne keresztény.

Borítókép: MTI/EPA/Olivier Hoslet