Hirdetés átugrása →
Bezár ×

Pokollá tesszük az életüket - hangzottak el Jakab Péter gondolatai a cigányságról

Hírekfigyelo.hu

A Jobbik politikusának fenyegetései pár évvel ezelőtt hangzottak el egy miskolci Trianon-megemlékezésen - tárta nyilvánosság elé a felvételeket a Hír TV.

 

„…Tiltakoznak és ajvékolnak azok, akik úgy gondolták, hogy életük végig lehet élősködni rajtunk, lehet élősködni ezen a városon. Nekik üzenem, hogy ébred már a magyar! Bizony ébred! Lyukóvölgyben pláne ébred. Abban a Lyukóvölgyben, ahol a tisztességes magyar emberek megelégelték azt, hogy vannak olyan …honfitársaink?...vannak olyan mélyigénytelen emberek, akik úgy gondolják, hogy az adófizetők vérrel, verítékkel megkeresett pénzéből lehet dorbézolni meg mulatozni meg taxival bevásárolni járni” - mondta a ma már baloldalhoz dörgölőző, múltját felejtetni akaró Jakab Péter pár évvel ezelőtt egy miskolci gyűlésen.

Hogy kikre érti pontosan a Jobbik politikusa a “mélyigénytelen” kifejezést, az már egy korábban nyilvánosság elé került felvételből kiderült. Azon Jakab azt fejtegeti, hogy a romák jelentős része nem akar dolgozni, a többség „a padló közepére piszkít”, és „mélyigénytelen életvitelt” folytat.

De Miskolcon ennél több is elhangzott: „Vona Gábor pártelnök nem is olyan rég azt mondta, hogy a Jobbik kétféle embertípust különböztet meg: az építőt és a rombolót. És elmondta azt is, hogy ha kormányra kerülünk, az építőt minden eszközzel támogatni fogjuk, a rombolónak viszont pokollá tesszük az életét. Tisztelt rombolók! Van egy rossz hírem számotokra: a miskolci Jobbik nem vár 2014-ig, a miskolci Jobbik már most pokollá fogja tenni az életeteket! Ha beálltok a sorba, vagy nem takarodtok el innen!” - mondta Jakab.

Borítókép: Jakab Péter jobbikos parlamenti képviselő (MTI/Mohai Balázs)