Hirdetés átugrása →
Bezár ×

Miért nem unják még?

HírekPindroch Tamás

Öncélú magamutogatás az MTVA-nál Szél Bernadett és Hadházy Ákos módra.

 

A két független országgyűlési képviselő, akikből nemrég már az LMP-nek is elege lett, most ismét az MTVA-ra szabadult rá.

A decemberi bohóckodásuk után sem esett le nekik, hogy felettébb kínos, amit csináltak, most még rátettek egy lapáttal, visszatértek a tett színhelyére.

Ellenzéki társaik mára úgy tűnik, belátták, hogy semmi értelme a köztévé elleni akciózásnak, néhány maroknyi, elszánt ellenzéki szimpatizánson kívül senkit nem foglalkoztat az ügy, el kell azt engedni.

Ezt nem így gondolja Szél és Hadházy.

Ők ragaszkodnak a további botránykeltéshez. Nekik tényleg semmi nem elég. Eddig azt követelték, hogy álljon velük szóba az intézmény vezérigazgatója, Papp Dániel, ez is megtörtént. Hiába, maradtak a Kunigunda utcában,  az épületben éjszakáztak, és azt követelték, hogy engedjék ki őket az illemhelyiségbe. Ez ám a forradalom!

Csak egyetlen dolog nem tiszta, mégpedig, hogy mi a további céljuk? Az egész dolog öncélú magamutogatássá vált. Az egykori tévést, Nagy Navarro Balázst idézi a performanszuk, aki a tévé előtt egy lakókocsiban töltött el hónapokat tiltakozással, de mára Nagy Navarro nevére sem emlékszünk már.

Valójában kellemetlen is nézni a két politikus szenvedését. Valaki súgja már meg nekik, hogy semmi értelme ennek az egésznek, csak magukat járatják le.

Borítófotó: Szél Bernadett és Hadházy Ákos (MTI Fotó: Bruzák Noémi)