Hirdetés átugrása →
Bezár ×

Mesemondásból jelest kaphat a német köztévé

HírekTokaji Gergő Máté

A ZDF nevű német közszolgálati csatorna péntek esti műsorában támadták hazánkat, többek között antiszemitizmussal és az uniós források „lenyúlásával” kapcsolatban, sőt nem is annyira burkoltan lehülyézték a magyarokat. A felháborító műsorban elhangzott, hogy Magyarország fogadjon be migránsokat az (egyébként alanyi jogon járó) uniós forrásokért cserébe.

Undorító módon támadták hazánkat a német köztelevízió egyik adásában. A ZDF nevű csatorna mely látszólag nagyon tájékozott akkor, ha Magyarországról, vagy a Fidesz és a Néppárt viszonyáról van szó, de a kölni tömeges erőszak idején valahogy nem tartották fontosnak, hogy idejében beszámoljanak róla.

A műsorban elhangzott, hogy „Orbán korrupt kormánya egy percig sem tudna életben maradni az EU lóvéja nélkül. Ezért cserébe mondjuk néhány menekültet átvállalhatna.” A nyugati lenézés iskolapéldájának is beillő kijelentés nemcsak hogy felháborító, de hazug is, ugyanis Magyarország nem a németek jóindulata miatt jut uniós forrásokhoz, hanem azért, mert az a csatlakozási szerződés értelmében jár.

A migránsok befogadása kapcsán felidézték Orbán Viktor miniszterelnök mondatát, mely szerint Magyarország szuverén ország és az is marad. A hazánk szuverenitását 1944-ben sárba tipró Németország felfogása láthatóan nem változott, hiszen az állami csatorna műsorában elhangzott az is, hogy „akkor maradjatok magatok, jó lenne ha megtanulnátok, hogy lehetne külföldi pénz nélkül kijönni."

A hazánkat folyamatosan sértegető műsorvezető azonban nem érte be ennyivel, ugyanis nemes egyszerűséggel hülyének nevezte a magyarokat, mert nem akarnak migránsokat befogadni: „Így működik a populizmus: a hülyék kimennek az utcára, hogy nem akarunk gazdasági bevándorlókat, erre mondja a kormány, hogy jó ötlet, akkor ti fogtok 400 órával többet dolgozni.”

A felháborító műsor megkoronázása azonban nem ez, hanem sokkal inkább az volt, amikor a Juncker-Soros plakátok kapcsán előkerült az antiszemitizmus kérdése. Aki nem egy kő alatt lapult az elmúlt négy évben az tudja, hogy a zsidóság nem nálunk, hanem sokkal inkább Nyugat-Európában van veszélyben, méghozzá a tömeges, ellenőrizetlen muszlim bevándorlás miatt, akikkel a migránspárti vezetők mintegy importálják az antiszemitizmust a kontinensre.

Ráadásul mégiscsak van annak egy diszkrét bája, hogy pont a kölni erőszakot elhallgató német köztévé kezdi el antiszemitázni a magyar kormányt, holott náluk az zsidóellenesség 1933 és 1945 között nettó kormányzati politika volt. Hazánkat is a „zsidókérdés megoldatlanságára” hivatkozva szállták meg 1944 márciusában, ugyanúgy semmibe véve a nemzeti szuverenitást, mint napjainkban.

Persze a honi balliberális média örömködve fogadta a hazánkat lejáratni kívánó műsort, de talán jobb lenne nekik is elgondolkodni azon, hogy megéri-e a külföldöt szolgálni, ahogy annak idején Szálasi, Rákosi vagy Kádár tette.

A németeknek éppen elég söprögetnivalójuk lenne a saját házuk táján. Például ideje lenne leszámolni azzal a tévképzettel, hogy a nácik valami ufók voltak, akik megszállták Németországot, ugyanis egyáltalán nem holmi űrlényekről van szó. És jó lenne azt is megérteni, hogy hiába mondja a hazai kommunista történelemszemlélet, hogy mi voltunk az utolsó csatlósok, ez soha nem volt így és nem is lesz.

Az elmúlt száz évben kétszer apokalipszisbe rántottatok minket, harmadszorra nem hagyjuk!