Hirdetés átugrása →
Bezár ×

Kiárusítják az Ikarus autóbuszait és raktárkészletét

Hírekfigyelo.hu

Az Ikarus Egyedi Kft. eszközeinek becsült értéke valamivel több, mint 2,9 milliárd forint.

Eladnák az Ikarus Egyedi Kft. autóbuszait és raktárkészletét – írja a Világgazdaság két nyilvános pályázati felhívás alapján. Mindkét pályázat szeptember 6-tól 23-án délig tart. Az első tender tizenegy különböző készültségi fokú, M168D típusú Modulo autóbuszt kínál eladásra a hozzájuk tartozó készlettel és előgyártmányokkal együtt.

A csomag becsült értéke valamivel több, mint 2,9 milliárd forint, a minimálár pedig kétmilliárd forint fölötti. Az áron belül a buszokra 962 millió forint jut, a 116 ezer darabos készletre pedig mintegy 1,9 milliárd.

Az előgyártmányok részletes listája szerint az Ikarus Egyedi Kft. telephelyén 48 vázállapotú első és 53 hátsó kocsitest található, és raktáron van többtucatnyi váltóberendezés, motorblokk, komplett műszerfal, fűtőkészülék, oldalüveg és utasülés is.


Ikarus autóbuszok Nemesgulács és Gyulakeszi között a tapolcai nemzetközi márkatalálkozón 2018. május 12-én. (MTI Fotó: Máthé Zoltán)

 

Borítófotó: Modulo M168 D típusú Ikarus buszok a BKV hazai gyártású metrópótló buszainak átadásán a közlekedési vállalat XI. kerületi Hamzsabégi úti telephelyén 2018. január 19-én. (MTI Fotó: Balogh Zoltán)