Hirdetés átugrása →
Bezár ×

Ismét Donald Trump ellen uszítanak a hollywoodi liberálisok

HírekKiss Adorján

Az idei Oscar-gála sem telt el anélkül, hogy ne szólaltak volna fel a republikánus elnök ellen. Ebben az évben Spike Lee filmrendező gondolta azt, hogy a díjátadót egy politikai fórummá züllessze le.

A rendező a díjátadón elmondott beszédében azt mondta, hogy mindenkinek el kell mennie szavazni, és a „történelem jó oldalára” kell állni. Lee elmondta, hogy ő biztos részt vesz a választásokon - írja az amerikai jobboldali hírportál, a Breitbart.

Az Egyesült Államokban a következő választás 2020-ban lesz, ahol minden bizonnyal indulni fog majd Trump is. A hollywoodi liberális elit pedig már elkezdte a mozgósítást Trump ellen, hiszen nem tetszik nekik az amerikai elnök által építendő fal.

Spike Lee pedig minden biztonsági szempontot figyelmen kívül hagyva csak a szeretetről beszélt, utalva ezzel a bevándorláspártiságára.


Borítófotó: Spike Lee amerikai rendező a legjobb adaptált forgatókönyvért járó díjjal a kezében a 91. Oscar-gálán a Los Angeles-i Dolby Színházban 2019. február 24-én. Lee a Csuklyások című filmjének forgatókönyvéért vehette át az elismerést. (MTI/AP/Invision/Jordan Strauss)