Hirdetés átugrása →
Bezár ×

Hová tűnt Simicska Ádám?

HírekDeák Dániel

A Jobbik számára csúfos vereséget hozó április 8-i választás óta teljesen eltűnt Simicska Lajos fia a közösségi médiából. A korábban a politikai eseményeket szinte napi rendszerességgel kommentáló és a Jobbiknak kétharmadot vizionáló milliárdos ifjú egy tavalyi interjúban nemi szervek levágásáról beszélt, így most aggódhatunk az egészségéért.

 

Simicska Ádám aktív részese volt a magyar belpolitikának az április 8-i választást megelőzően, minden fontosabb belpolitikai eseményt kommentált és nyíltan állást foglalt a Jobbik mellett. 

A milliárdos palánta akkor robbant be a magyar közbeszédbe, amikor tavaly márciusában interjút adott a Jobbik-közeli Zsúrpubinak. Akkor arról fantáziált, hogy a parlamenti választás igazi tétje az, hogy Vona Gábornak vajon sikerül-e megszereznie a kétharmadot. Mint mondta, számtalan jel mutat arra, hogy ezt nemcsak ő, hanem az emberek többsége is így gondolja. „Ez előrevetíti, hogy hatalmas meglepetések lesznek 2018 tavaszán. A Fidesz valódi küzdelme abban merül majd ki, hogy a mandátumok egyharmadát meg tudják-e szerezni. Vona Gábor pedig az egyetlen komolyan vehető jelölt” – nyilatkozta akkor.

De nem csak politikai éleslátásával, hanem káromkodásaival is bekerült a hírekbe Simicska Ádám. Szintén a Zsúrpubinak adott egyik interjújában például azzal fenyegetőzött, hogy a neki nem tetsző újságíróknak milliméterenként lesz levágva a nemi szerve. A magyar közélet mélységeit ostromló Simicska-család legifjabb sarja nem állt meg itt, apjához hasonlóan ő is nyilvánosan becsmérelte a miniszterelnököt és köztéri plakátokat festett össze a már jól ismert Simicska-szlogennel.


 
Mint ismert, a Jobbik nemhogy a kétharmadot, de a parlamenti mandátumok negyedét sem szerezte meg, a Magyar Nemzet – melynek sokáig ügyvezetője volt – pedig a választás utáni héten be is zárta kapuit. A jelek szerint mindezt komoly sokként élhette meg Simicska Ádám, aki a választás estéje egyetlen egyszer sem posztolt Facebook oldalára. Aggódhatunk tehát az ifjú milliárdos egészségéért, reméljük minden rendben van vele.

Borítókép: zsurpubi.hu