Hirdetés átugrása →
Bezár ×

„Ennyi volt!” – felmondott a Jobbik házi TV-je

HírekKunfalvi Nóra

Szerda reggel különös videó jelent meg az N1TV közösségi oldalán. A Jobbik pártalapítványának pénzéből működő televízió munkatársai videóban búcsúztak a szebb múltat is megélt párttól.

Sokakkal ellentétben nekünk tiszta a kezünk” – kezdi az N1TV munkatársa, Szilvási Péter, utalva a Jobbik országgyűlési kampányban kifüggesztett plakátjára: Tiszta kézzel.

„Nekünk még valóban magyar a szívünk” – folytatja Magyar Klára, szintén egy Jobbik plakátra utalva.

Ezután közösen leveszik az ajtóról az N1TV táblát, bezárják az ajtót és a főszerkesztővel, Kisberk Szabolccsal együtt „és mi a józan eszünkre hallgatunk” felkiáltással távoznak a jobbikos TV szerkesztőségéből.

A videóból nagyon úgy tűnik, hogy a párt új irányával nem elégedettek, mondataik azt sejtetik, hogy a Jobbikban nem minden a Tiszta kézzel, magyar szívvel, józan ésszel mondásuk szerint zajlik.

Keressük az N1TV munkatársait, hogy megkérdezzük őket távozásuk okáról, amint elértük őket frissítjük cikkünket.

Frissítés:

Az N1TV-t működtető Kiegyensúlyozott Médiáért Alapítvány az alábbi közleményt adta ki:

"Az N1TV nem szűnik meg, működik tovább

A Kiegyensúlyozott Médiáért Alapítvány, mint az N1TV médiaszolgáltatója biztosítja minden nézőjét, hogy tovább kívánja működtetni a Nemzeti 1 Televíziót. Több munkatársunk a mai napon váratlanul jelezte, hogy távoznának hazánk első számú webtelevíziójának kötelékéből, ennek ellenére a televízió működni fog továbbra is. Az N1TV élére megbízott főszerkesztőnek Lánczi Richárdot eddigi szerkesztőt neveztük ki, az új munkatársakat hamarosan bemutatjuk.

Kiegyensúlyozott Médiáért Alapítvány kuratóriuma"

Borítókép: Kisberk Szabolcs, az N1TV főszerkesztője/Lokál