Hirdetés átugrása →
Bezár ×

Bővítette hálózatfejlesztési és tervezési kapacitásait a Nemzeti Közművek

Hírekfigyelo.hu/MTI

Bővítette hálózatfejlesztési, tervezői, kivitelezői és üzemeltetői kapacitásait a NKM Nemzeti Közművek Zrt. a Watt Eta Kft. megvásárlásával, a társaság új neve pedig NKM Watt Eta Hálózati és Közvilágítási Szolgáltató Kft. lett - közölte az NKM Nemzeti Közművek Zrt.

Az NKM közölte, hogy az akvizícióval bővülnek az NKM jelenlegi infrastrukturális tevékenységei, többek között az áramhálózati tervezés, kivitelezés és üzemeltetés, valamint közvilágítási tervezés, üzemeltetés és fejlesztés. Emellett az NKM tovább tudja bővíteni kapacitásait és képességeit szakmai és földrajzi értelemben is.
    
Kiemelték, a társaság új ügyvezetője Anger Ottó Béla, az NKM hálózati szolgáltatások igazgatója lett. 

    
A Watt Eta Kft. 1996-ban alakult mérnöki vállalkozás, tevékenységi köre és szakmai bázisa folyamatosan bővült az évtizedek során, szolgáltatásaihoz az ország egész területén hozzájuthatnak ügyfelei. A társaság 50 tapasztalt és képzett munkavállalót foglalkoztat, akiknek személyes és szakmai képességeire, hozzáértésére, elkötelezettségére az NKM hosszú távon számít. 

    
Az NKM Watt Eta Kft. küldetése, hogy szerte az országban növelje üzleti működését, hozzájáruljon az NKM eredményességéhez, értéket teremtsen az NKM ügyfelei javára - közölték.

 

Borítófotó: Az NKM Nemzeti Közművek Zrt. dolgozói kiemelik az utolsó villanyoszlopot a túzok védelme érdekében végzett földkábelfektetésről tartott sajtótájékoztató után a Bács-Kiskun megyei Kunpeszér térségében 2019. április 9-én. (MTI/Illyés Tibor)