Hirdetés átugrása →
Bezár ×

Azokat simogassuk , akik hátrahagyják gyermekeiket, asszonyaikat?

HírekDitzendy Attila

Abba már beletörődtem, mert megszokni nem lehet, hogy a migránssimogatóknak előrébb való a beözönlő igaz hitűek alantas nemi vágya, mint lányaink, asszonyaink, hajlott korú hölgyeink meggyalázása.

 

Szerintük a baj nem a mozlimok Európában megtűrhetetlen viselkedésével van, hiszen meg kell érteni azokat, akik sok ezer kilométeres vándorlásukkor nem élvezhették a gyengébbik nem kényeztetését. Lányaink, asszonyaink pedig lesznek kedvesek nem provokálni őket, kurta szoknyájuk alól kivillanó formás combjukkal, sőt, húzzanak hidzsábot. Olyan is akadt, aki a píszí pofázástól meggárgyulva, maga ment migránst simogatni, akit hálából megerőszakoltak, megöltek.

Mindeközben nagyhangú feministák, meg hasonszőrűek tesznek arra, miként élnek a nők a muszlim világban. Ahol otthagyták őket férjeik, bátyjaik. Mert a háború elől „menekülők” zömében férfiak. Hiába vallják magukat gyereknek – amit a bevándorlási ügyintéző buta mosollyal elfogad –, ezek katonakorú, erős, elszánt férfiak. Nem állíthatom, hogy harcosok, hogy úgy jönnek be Európát megszállni, mint egykor a törökök Buda várát, azt sem, hogy terroristák, mert tudjuk: a bevándorlásnak nincs köze a terrorizmushoz, meglehet 2015-ig „allahakbaros” mészárlás nem dúlta kontinensünket, mindezt nem állíthatom, mert ezek menekültek. Katonakorúként elmenekültek”  a háború elől, nem védve hazájukat, otthonukat, családjukat. Elmenekültek a nyomor elől, hátra hagyva asszonyaikat, lányaikat. Éhezzenek, robbanjanak fel ők, mert hát ennyit ér nekik a nő.

A nő, akinek tilos bármilyen fizikai érintkezés férfiakkal, még a kézfogás is, a nő, akinek tilos láttatni a haját, a nő, aki nem mehet kávéházba, a nő, aki a férfiaktól elkülönített helyen utazhat buszon, metrón, a nő, aki kizárólag olyan szakmában dolgozhat, amit férje megenged, a nő, aki kilenc éves korától nem szállhat szembe a szülői döntéssel, hogy feleségül adják, a nő, aki nem utasíthatja el férje szexuális közeledését, a nő, aki nem indíthat pert, ha megerőszakolják, csak ha akad négy tanúja, a nő, aki nem barátkozhat, randevúzhat férfiakkal, a nő, aki nem nevethet hangosan nyilvános helyen, a nő, aki nem táncolhat, a nő, aki nem tarthat háziállatot.

A nő, akit nyomorban, háborúban hátra hagy „derék” férje, az, aki gyerekmenekültnek adja ki magát Európa határán. Aki számára annyi a nő, akár az ókorban egy rabszolga: beszélő szerszám.

Simogassa ezeket az utolsó ítéletkor a patás ördög vasvillával!

De mi legyen a migránssimogatókkal, a több ezer éves európai kultúrát, erkölcsöt, a gyengébbik nemet semmibe vevőkkel, az álhumanista provokátorokkal, a liberálmensevikekkel?