Hirdetés átugrása →
Bezár ×

A repülőtér is elérhető lesz MOL Limóval

Hírekfigyelo.hu/MTI
A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre is kiterjeszti a Limo autómegosztó szolgáltatási területét a Mol, a döntést az autómegosztó szolgáltatással élő felhasználók visszajelzései alapján hozta meg a cég.
 

Mintegy ötmillió kilométert tettek meg a Mol közösségi autóival, amit eddig több mint 45 ezer felhasználó választott a szolgáltatás tavaly januári elindítása óta – közölte kedden a Mol Nyrt. A tájékoztatás szerint a flotta jelenleg 450 autóból áll. A vállalat tervei szerint 2020-ra Budapest közigazgatási határáig kiterjesztik a szolgáltatást, és bővítik az elektromos autók számát.

Közölték azt is, hogy júniustól a Mol Limo a budapesti autómegosztó szolgáltatások közül elsőként dedikált parkolóhelyekkel rendelkezik a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér területén.

A reptéren található beléptetőrendszer felismeri az autók rendszámát, és automatikusan be- és kiengedi a járműveket. A felhasználók a szolgáltatást a normál percdíjakon felül 1 990 forintos reptéri díjért vehetik igénybe, amely automatikusan hozzáadódik az utazás végösszegéhez.

 

Borítófotó: Utasszállító repülőgép emelkedik magasba a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2a terminálja mögött. (MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba)