Bezárt autó kinyitása profik által

PR Hirdetés
Első hallásra talán valamilyen bűvészmutatványnak tűnhet a bezárt autó kinyitása kulcs nélkül. Viszont itt szó sincs szemfényvesztésről, sokkal inkább a profizmus jellemzi ennek a szolgáltatásnak a kivitelezőit.

Bezárt autó kinyitása sérülésmentesen

A villamautonyitas.hu csapata mondhatni már mindennel találkozott a többezer autóajtó nyitás során.

A Hollywood-i filmekben a főhős, akár egy meghajlított gémkapoccsal is képes elkötni az áhított járgányt. Ez viszont korántsem tükrözi a valóságot. Bár, az igaz, hogy a zárnyitás néhány perc leforgása alatt kivitelezhető, viszont ehhez valamivel bonyolultabb eszközökre van szükség, mint amiket általában a filmekben alkalmaznak. De mit érnek a szerszámok szakértelem nélkül? Elképesztő bravúrnak tűnhet kinyitni egy modern zárszerkezettel rendelkező gépjárművet úgy, hogy közben semmilyen kár nem keletkezik benne. A zártól kezdve, a fényezésen át minden alkatrész karc nélkül megússza a bezárt autó kinyitását.

Megoldható az autónyitás házilag?

Az autóajtó nyitás minden további nélkül kivitelezhető házilag, viszont ez egyáltalán nem ajánlott. Megtörténhet, hogy a saját autónk feltörése során nagyobb kárt csinálunk, mint hasznot. Egy régi modell esetében ez még nem olyan nagy gond, viszont egy újtípusú jármű esetében az autózár nyitás akár garanciavesztést is okozhat.

Annak ellenére, hogy számtalan videó kering az interneten arról, hogy miként lehetséges a bezárt autó kinyitása, inkább bízzuk szakemberre a dolgot.

Mit tehetünk, ha bezáródott a kulcs az autóba?

Ez csak az egyik probléma a sok közül, ami indokolja a szakszerű autózár nyitás igénybevételét. A kulcsokat sokan elveszítik, míg mások a lemerült távirányító miatt kerülnek bajba. Az sem ritka, hogy beletörik a slusszkulcs a zárba. De az is előfordult már, hogy a központi zár elektronikus rendszere mondta fel a szolgálatot.

A zárszerviz szakemberei gyors és hatékony szolgáltatást nyújtanak. A fővárosban a kiérkezés nagyjából 30-60 percre tehető. Budapesten kívül az egész ország területén az ügyfelek rendelkezésére állnak a zárnyitással kapcsolatos problémák mielőbbi megoldásában.

Ezek is érdekelhetnek

További híreink