Hirdetés átugrása →
Bezár ×

Milliárdos nyereményekről is szól a magyar bajnokság

Hírekfigyelo.hu

A Tippmixen és a TippmixPrón meccsenként átlagosan több mint 200 ezer fogadás érkezett.

A Tippmixen és a TippmixPrón meccsenként átlagosan több mint 200 ezer fogadás érkezett, a játékosoknak kifizetett nyeremény pedig csaknem 4,2 milliárd forint volt – közölte a Világgazdaság érdeklődésére a Szerencsejáték Zrt. Ebben szerepelnek a mérkőzések előtti és az élő fogadások, valamint az 1×2 fogadási soron túl az összes kiegészítő lehetőség is.

A szeptemberi Haladás–Paks-találkozóra érkezett be a legkevesebb tét az összes NB I.-es összecsapás közül, de erre is több mint 16 millió forinttal fogadtak.

Ezzel szemben a decemberi Vidi–FTC volt a legkedveltebb párosítás, amely több mint 456 ezer szelvényen szerepelt, a legtöbb nyeremény, összesen 180,5 millió forint pedig a Kisvárda–FTC-bajnoki nyomán ütötte a fogadók markát.

A fogadások megoszlásával kapcsolatban a Szerencsejáték Zrt. közölte, továbbra is többen játszanak papíralapon, mint online.

 

Borítófotó: A MOL Vidi FC játékosai ünneplik győzelmüket a labdarúgó Magyar Kupa döntőjében a Budapest Honvéd ellen játszott mérkőzés után a Groupama Arénában 2019. május 25-én. Középen Juhász Roland a kupával. A Vidi hátrányból fordítva, Anel Hadzic 92. percben szerzett góljával 2-1-re győzte le a Honvédot. (MTI/Koszticsák Szilárd)