Bezár ×

FIGYELŐ TOP200 Konferencia és Gála

A „TOP200” márka az elmúlt 20 évben Magyarország egyik legjelentősebb üzleti brandjévé vált. Az évente egy alkalommal megrendezésre kerülő TOP200 Konferencia és a hozzá kapcsolódó Gálaest minden év egyik legkiemelkedőbb üzleti eseménye. Magyarország azon kétszáz legnagyobb cége kerül ilyenkor fókuszba, amelyek az adott évben, előre meghatározott szempontok alapján a legjelentősebb gazdasági eredményeket érték el. 

Gála

A TOP200 program keretében évről évre exkluzív díjátadó gálát rendezünk, mely az év legfontosabb üzleti eseménye. Nincs még egy olyan rendezvény Magyarországon, ahol ilyen nagy számban lennének jelen a gazdaság meghatározó személyiségei: a legnagyobb vállalatok első számú vezetői, kormánytagok, állami és gazdasági szervezetek döntéshozói, valamint diplomaták és helyi befektetés-ösztönző társaságok első emberei. Az estet látványos díjátadó és állófogadás teszi teljessé, amely jó alkalmat biztosít a kapcsolatteremtésre és a zavartalan beszélgetésre.

Konferencia

A TOP200 Konferenciák célja, hogy az üzleti döntéshozókat, a gazdaság irányítóit közös gondolkodásra hívja annak az ügynek kapcsán, melyet a Figyelő adott évben zászlajára tűz. A párbeszéd ösztönzésére a konferenciát megelőző hetekben jelenik meg a lapban a témához kapcsolódó cikk, vitageneráló riport vagy interjú. 

Pogram

Az idei konferencia tematikája: „IRÁNYTŰ A NÉGY SZÁZALÉKHOZ”

  • Mindennapi kihívások

  • Hogyan tartható fenn a négy százalékos gazdasági növekedés?

  • Munkaerő-piaci anomáliák

  • Kulcságazatok és kitörési pontok

  • Válságálló-e a költségvetés?

  • Hatékonyság, termelékenység, bérnövekedés és kapacitások

A konferencia részletes programja elérhető a honlapunkon.