Volner szerint Soros emberei vannak a Jobbikban

Hírek
A Jobbik péntek esti frakcióülésén született döntés értelmében Volner Jánost, a párt alelnökét kizárták a párt parlamenti képviselőcsoportjából. Apáti István és Fülöp Erik a döntés miatt önként távoztak a frakcióból. A folyamatos botrányairól ismert Jobbik szétesése újabb fejezethez érkezett.

Volner János a frakcióból történt kizárása óta számos alkalommal a Facebookon osztotta meg véleményét követőivel. „Nem én hazudtam a Jobbik jelenlegi vezetésének Soros-kapcsolatairól és nem én vezetem félre a tisztességes, hazaszerető emberekből álló tagságot sem” – írta legfrissebb Facebook-bejegyzésében Volner János, a párt alelnöke.

Volner szerint a Jobbik nem néppártosodik, hanem balratolódik, mindezt Soros György embereinek segédletével. A politikus bejegyzésében említi Teplán Istvánt mint a Soros-egyetem alapítóját, Meszerics Tamást, az LMP EP-képviselőjét, aki szerepel a Soros György megbízható embereit felsoroló listán is, valamint Monika Ladmanovot, a prágai Soros-alapítvány munkatársát, akit genderjogi aktivistaként, egy migránsokat segítő alapítvány munkatársaként, a melegfelvonulás lelkes reklámozójaként aposztrofál Volner János – írja az Origo.

Volner, aki tisztújítást és nemzeti politikát követel a Jobbikban, valószínűleg már süket fülekre fog találni, hiszen akik jobboldali politikát akarnak folytatni, már átmentek a Toroczkai-féle Mi Hazánk Mozgalomba. A szétszakadt Jobbik a teljes megsemmisülés felé halad, s mindezt önként, Vona Gábor örökségét ápolva teszi.

Borítófotó: A Jobbik széthullása elkerülhetetlennek látszik. Volner János, a Jobbik volt frakcióvezetője az Országgyűlésen 2017. június 13-án. (MTI Fotó: Kovács Attila)

Ezek is érdekelhetnek

További híreink