Út a felsőoktatásba

Hírek
A Figyelő Felsőoktatási Rangsor 2018 című kiadványában a legszélesebb körű információkat kínáljuk, ami ahhoz kell, hogy a felvételiző megalapozottan döntsön. A megújult Figyelő hetilap az idén első alkalommal adja ki az Oktatási Hivatal adatai alapján, szakértők bevonásával készült hiteles felsőoktatási tájékoztatóját.

A Felsőoktatási Rangsor kiadványunk célja, hogy a képzési területenként bemutatott legnépszerűbb szakok rangsoraival, pályaorientációs szempontokkal és ösztöndíj-lehetőségek ismertetésével segítse a tovább tanulni szándékozó diákokat és szüleiket a pálya- és intézményválasztásban. Interjúkon és szakmai összefoglalókon keresztül pontos és tág képet nyújtunk a mai magyar felsőoktatás helyzetéről. Felsőoktatási intézmények rektoraival és dékánjaival, nagyvállalatok HR vezetőivel, valamint felsőoktatási hallgatókkal készített interjúkkal árnyaljuk a képet.

Fő fókuszunk a pályaorientációhoz és a választáshoz szükséges legszélesebb körű információk, adatok biztosítása volt. Ahhoz adunk segítséget, hogy a fiatalok a lehető leginkább közel kerüljenek a nekik való hivatáshoz, amit egész életükben örömmel és szívesen végeznek, még akkor is, ha egyébként manapság néhány pályakorrekciót mindenki véghezvisz karrierje során.

Arra törekszünk jelen első és a jövőben minden további Felsőoktatási Rangsor kiadványunkkal, hogy a következő hónapok nehéz döntésének valódi szakmai döntéstámogatói legyünk.

Kiadványunk november 16-tól megvásárolható a lapárusoknál, valamint megrendelhető a www.figyelo.hu/elofizetes webcímen.

 

Ezek is érdekelhetnek

További híreink