Újabb városban terjeszkedik itthon az Ikea

Hírek figyelo.hu
Győr, Veszprém és Hajdúdorog után már Szegeden is kézhez vehetik az interneten megrendelt termékeiket az Ikea vásárlói, miután a vállalat újabb átvételi pontot nyit a Csongrád megyei településen. Az érdeklődők április 14-től tudják erre az átvételi pontra kérni rendelésük kézbesítését, az első termékek pedig április 20-tól lesznek átvehetők.

Újabb hazai átvételi pontját nyitja meg az Ikea, ezúttal Szegeden. A vásárlók internetes vásárlás esetén kérhetik rendeléseik kiszállítását a szegedi átvételi pontra, ahol április 20-tól már át is vehetik azokat.

Azoknak, akik a termékeket az Ikea.hu weboldalon rendelik meg és a „Kattints és Vedd át” szolgáltatást választják, ezentúl lehetőségük lesz a megrendelésüket közvetlenül Szegeden is átvenni. Az átvételi pont keddtől péntekig, 11:00 és 18:00 óra között, illetve szombaton 08:00 és 13:00 óra között lesz nyitva.

A szegedi átvételi pont a dél-magyarországi régió vásárlói számára könnyíti meg a rendelések átvételét. A házhoz szállítás kényelmes és megfizethető alternatíváját nyújtó szolgáltatás ára a megrendelt csomagok összsúlya szerint alakul, és mindhárom átvevőpont esetében azonos. A szolgáltatás díja az alábbiak szerint alakul:

  • Átvételi pontra való kiszállítás 15 kg-ig 1 490 forint
  • Átvételi pontra való kiszállítás 15-30 kg között 2 490 forint
  • Átvételi pontra való kiszállítás 30-90 kg között 3 990 forint
  • Átvételi pontra való kiszállítás 90-200 kg között 5 990 forint
  • Átvételi pontra való kiszállítás 200 kg felett 9 990 forint

A győri, veszprémi és hajdúdorogi átvételi pontok a tavalyi évben nyitottak meg, azóta is népszerűek a magyarországi vásárlók körében. A jelenlegi pénzügyi évben (2020. szeptember 1-től) már több mint 10 ezer rendelés teljesült, átlag 61 500 forint értékben. A rendelések tömege átlagosan 61 kg volt.

(Borítókép: Vásárlók az IKEA Örs vezér téri áruházában. (MTI Fotó: Soós Lajos)

Ezek is érdekelhetnek

További híreink