Újabb logisztikai központ épül

Hírek Figyelő
Kifejezetten a KKV-k számára fejleszt logisztikai központot és raktárbázist a WLP.

A belga-magyar tulajdonosi hátterű WLP és RaktárAD-csoportnak a vecsési már a 25-ik projektje Európában. A nevükhöz fűződő legmodernebb raktárakból Belgiumban 15, Németországban és az Egyesült Királyságban pedig kettő-kettő már sikeresen működik. Hollandiában, Olaszországban és Franciaországban pedig egy-egy projekt készült már el és üzemel eredményesen. Magyarországon ez a harmadik beruházás, amely a társaság nevéhez kötődik.
A fejlesztői csoport 60 hektáros vecsési logisztikai központjának tervezésénél és kivitelezésénél a cég alapfilozófiájának részeként kiemelt szerepet kapott a környezetvédelem. A területen most elindult építkezéseken a beruházó egy olyan koncepciót képez le, melyek Nagytarcsán és Alsónémedin már sikerrel valósultak meg az elmúlt 7 évben.
A RaktárAD kerítések nélküli nyitott projekt. Kifejezetten a KKV szektor vállalkozóit fogadja be, akik eddig a lakónegyedekben végezték tevékenységüket. Ezek a raktárépületek olyan ipari társasházak, ahol több vállalkozó is vásárolhat területet. A csarnokok a tervek szerint könnyen megközelíthetők és transzparens elhelyezkedésűek lesznek. A beruházással leginkább Gyál, Vecsés és a XVIII. kerület fog profitálni, mert a logisztikai park tehermentesíti a környék utcáit a kamionforgalomtól, és a lakóövezetet az eddig elszórtan, pici műhelyekben tevékenykedő vállalkozóktól. A beruházás közel 1000 munkahelyet teremt.

Borítókép: Az ipari park látványterve

Ezek is érdekelhetnek

További híreink