Újabb céget vásárol a 4iG

Hírek Figyelo.hu

Aláírta a 4iG az Invitech ICT Services Kft. kizárólagos tulajdonjogának megszerzésére irányuló adásvételi szerződést az eddigi tulajdonos Rotamona Limited-el – közölte a 4iG. A tranzakció a Gazdasági Versenyhivatal versenyfelügyeleti eljárását követően zárul.

A több, mint 600 munkavállalóval rendelkező Invitech a nagy átviteli kapacitású optikai gerinchálózatok, valamint a piaci szereplők részére biztosított nagykereskedelmi szolgáltatások terén az egyik meghatározó, több területen is vezető nagyvállalat Magyarországon.

A cég több mint 5000 vállalati, intézményi és nagykereskedelmi ügyfélnek nyújt menedzselt infokommunikációs szolgáltatásokat. Portfóliójába a szélessávú üzleti internet, adatközponti, IT-biztonsági és felhő megoldások, valamint hang- és IT-szolgáltatások egyaránt beletartoznak.

Az Invitech 11 határátlépő ponttal rendelkező, összesen 11 000 kilóméter országos lefedettségű saját optikai hálózata a második legnagyobb hazánkban.

A társaság 23 000 végfelhasználó IT-eszközeit üzemelteti, öt saját adatközponttal rendelkezik, infrastruktúra szolgáltatásait pedig az összes hazai mobilszolgáltató igénybe veszi.

 

Címlapkép: PuzzlePix/Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek

További híreink