Új HR-technikákkal küzd a turizmus-vendéglátás a munkaerőhiány ellen
„A COVID-19 tovább bonyolította a terület amúgy is meglévő nehézségeit, és ebből következően a szálláshelyek, vendéglátóegységek leszűkült kínálatának minőségi szinten tartását” – mondta el a Figyelőnek Dr. Böröcz Lajos, a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetségének főtitkára. A turizmus-vendéglátás munkaerőhiányának kezelésére más ágazatokban alkalmazott HR-eszközöket próbált ki a szervezet a „Munkaerőpiaci kihívások kezelése a Szálláshely-szolgáltatás, … Bővebben: Új HR-technikákkal küzd a turizmus-vendéglátás a munkaerőhiány ellen
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba