Tóth Bertalan számol

Hírek
Mindenre alkalmatlan? Akkor jó lesz MSZP-elnöknek!

Tóth Bertalan nem tudta magában tartani butaságának bizonyítékát, ezért inkább ország-világ előtt belemondta a mikrofonba és az őt pásztázó kamerákba.

A szocialista frakció a parlament ülésére igyekvőben – a Párbeszédesekkel együtt, összesen húszan – megálltak a “Köztársaság kövénél” (igen, ilyen is van), hogy maguk között letegyék parlamenti esküjüket.

Tóth teljesen komoly arccal, előre kitervelt szándékkal szeretett volna Orbán Viktor miniszterelnökbe újra belerúgni, ezért büszkén, megingathatatlan határozottsággal jelentette be: “mi nem három harmadot szeretnénk képviselni, hanem egy egészet.” A jól eltalált rúgásával tehát saját magát terítette le.

A doktori címmel, jogászi és közgazdász (!!!!) diplomával is rendelkező Tóth kijelentése semmilyen visszahőkölést, cümmögést, susmorgást, de még egy “hülye vagy Berci!” – halk suttogó félmondatot sem váltott ki az elvtársaiból. Nekik semmi sem tűnt fel. Ők továbbra is komolyan hallgatták főnökük logikusan felépített, rendszerezett ünnepi szónoklatát.

Az MSZP mai állapotában tehát nagy szükség van az ilyen rátermett vezetőre, egy olyan géniuszra, akinek még titok, hogy a három harmad az egy egész. Gyurcsány prímszámai után egy újabb zseni tűnt fel a baloldalon.

Tóth Bertalan mindenre alkalmatlan? Igen! Akkor biztos alkalmas lesz az MSZP elnökének.

 

Ezek is érdekelhetnek

További híreink