Több mint egymillióan fogadtak a magyar Eb-meccsekre

Hírek Figyelo.hu

A magyar válogatott Eb-szereplését szerdán is kiemelt fogadói érdeklődés övezte. A mérkőzéshez kapcsolódóan összesen

közel 1 millió 200 ezer tipp érkezett, és majdnem 575 millió forint került kifizetésre.

Legnépszerűbbnek a magyar-portugál találkozó bizonyult, ez a mérkőzés hozta a legtöbb nyereményt a fogadóknak, 900 millió forint feletti kifizetéssel.

Több mint 1 000 helyes tipp érkezett arra, hogy Szalai Ádám megszerzi első találatát a kontinensviadalon, ugyanakkor az Eb-hez kapcsolódó egyik új opció, a „Mikor lesz az első gól?” piac azon kimenetelét is nyertessé tette, amely a mérkőzés első negyedórájában várta a nyitó találatot. Erre több mint 2 000 helyes tipp érkezett, 2,27-es nyereményszorzóért.

A félidőben hiába játszott fölényben Németország válogatottja, nem tudott változtatni az eredményen, 1-0-s magyar előnynél vonultak pihenőre a csapatok. Az „1. félidő – 1×2” fogadási lehetőségnél ugyan csak a beérkezett tippek 10 százaléka várta ezt a forgatókönyvet,

de ez így is közel 3 000 helyes megérzést jelentett 7,50-es nyertes oddsért.

Sokáig, egészen a mérkőzés 84. percéig úgy nézett ki, hogy sikerül kivívni a továbbjutást, ám Leon Goretzka találatával a házigazda másodszor is egyenlíteni tudott, amire pedig már nem volt válasza Marco Rossi csapatának.

A „Félidő/végeredmény” piacon így a nyertes kimenetel a „Magyarország/Döntetlen” opció lett, ami egészen szenzációs, 35-szörös nyereményszorzóval járt együtt.

A Tippmixen és a Tippmixprón is születtek kiemelkedő fogadások a magyar válogatott mérkőzése kapcsán, ám ezek közül is kiemelendő a „Pontos végeredmény” lehetőségnél a 2-2-es kimenetelt választó több mint 1 300 helyes tipp, 35-szörös nyereményszorzóért.

(Borítókép: MTI / Balogh Zoltán)

Ezek is érdekelhetnek

További híreink