Sztárfizetésért csábítanák Londonba Szalai Attilát

Hírek Figyelo.hu

Már korábban felröppentek olyan hírek a világsajtóban, hogy a török labdarúgó-élvonalbeli Fenerbachében játszó Szalai Attila a Bajnokok Ligája-címvédő Chelseaben folytathatja pályafutását. A magyar válogatott védő kiválóan teljesít Isztambulban, amivel több európai nagycsapat érdeklődését is felkeltette.

A török CNN beszámolója szerint a Chelseanek jó esélyes van Szalai szerződtetésére.

Az angol klub sajtóhírek szerint 23,4 millió eurót fizetne a játékosért a Fenerbahcánek a téli (2022 január) átigazolási időszakban – számolt be az NSO.

A szintén török Ajansspor pedig már tényként számolt be a lehetséges transzferről, s amellett, hogy megerősítette a 23.4 millió eurós átigazolási díjat, arról is írt, hogy Szalai hatéves szerződést írhat alá a londoniakkal idényként 4 millió eurós fizetésért, ami szerdai árfolyamon több mint havi 120 millió forintos apanázst jelent (1 euró=362 forint).

Kézilabda: erőt demonstrálnak a magyar klubok

(Borítókép: Szalai Attila (j) és az andorrai kapus, Iker Álvarez a labdarúgó világbajnoki selejtezõk 6. fordulójában játszott Magyarország – Andorra mérkõzésen a Puskás Arénában 2021. szeptember 8-án. A magyar válogatott 2-1-re gyõzött. Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Ezek is érdekelhetnek

További híreink