Rangos elismerésben részesült a Huawei

Hírek Figyelő
Kiemelkedő munkáltatói tevékenységéért díjazta a Top Employer Institute a Huawei Technologiest. A vállalat Németországban, az Egyesült Királyságban, Olaszországban, Spanyolországban, valamint Hollandiában folytatott munkáltatói módszereiért ismerte el a nemzetközi intézet, továbbá a Huawei elnyerte az európai régiós Top Employer címet is.

A Top Employerként elismert vállalatok arra törekszenek, hogy a lehető legjobb munkakörnyezetet biztosítsák munkavállalóik számára haladó, az embereket előtérbe helyező HR-folyamataikon keresztül.

A regionális díj még nagyobb elismerést jelent az olyan vállalatok számára, akik folyamatosan fejlesztik a munkavállalók körülményeit szervezetükön belül.

A düsseldorfi díjátadón (Fotó: huawei.com)

Wells Li, a Huawei Nyugat-Európai régiójának HR-ért felelős alelnöke elmondta: „Az egyedi értékeket keressük az emberekben, később pedig különböző módokon dolgozunk velük. Munkavállalóinkat olyan pozíciókba helyezzük, ami képességeiknek és tapasztalatuknak megfelelő, így tudják a lehető legtöbbet kihozni magukból.”

A Top Employer Institute vezérigazgatója, David Plink elmondta: „Számunkra is megtiszteltető pillanat a regionális munkáltatói díjazottak kiválasztása. Az elismerés a HR-tevékenységek regionális szintű, következetes alkalmazása iránti elkötelezettséget is tanúsítja. Ezúton is gratulálunk!”

.

Borítókép: huawei.com

Ezek is érdekelhetnek

További híreink