Összebalhézott Volner és Vona a Jobbik titkos frakcióülésén

Hírek
A 2018. szeptember 17-én „Összebalhézott Volner és Vona a Jobbik titkos frakcióülésén” címmel megjelent cikkben valótlanul állítottuk, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom 2018. szeptemberi frakcióülésén kemény szócsata alakult ki Vona Gábor és Volner János között, és azt is, hogy Volner János a Jobbik frakciójának tagjai előtt felelősségre vonta Vona Gábort. Valótlanul állítottuk, hogy a frakcióülésen Vona Gábor kiabált Volner Jánossal, és hogy Volner János szerinte a kormánypárt beépített ügynöke, akinek az a megbízatása, hogy újabb pártszakadást idézzen elő a Jobbikban. Valótlanul állítottuk továbbá, hogy Vona Gábor és Volner János között heves veszekedés alakult ki, és azt is, hogy Vona Gábor emiatt még a frakcióülés délutánján visszautazott Budapestre.

A nyilvánosság teljes kizárásával, titkos helyszínen tartott megbeszélésen informátoraink szerint Volner a frakciótagok előtt vonta felelősségre Vonát, azt tudakolva, hogy milyen alapon tart nekik eligazítást, hiszen hónapokkal korábban bejelentette: kivonul a közéletből és a pártpolitikából is.

Vona annyira rossz néven vette a kérdést, hogy kiabálva kelt ki Volner ellen, aki szerinte a kormánypárt beépített ügynöke és az a megbízatása, hogy újabb pártszakadást idézzen elő a Jobbikban.

A vitából olyan heves veszekedés alakult ki, hogy Vona végül még aznap délután – az előre leszervezett programtól eltérően – visszautazott Budapestre, és így nem vett részt a frakció esti borospince-látogatásán, illetve a késő éjszakába nyúló bulin sem.

Borítófotó: Vona Gábor és Volner János az Országgyűlés plenáris ülésén 2015. április 20-án. (MTI Fotó: Kovács Tamás)

Ezek is érdekelhetnek

További híreink