Nyereményjáték Eva Mendes kedvenc vizével

Hírek tenyek.hu
Ötször 1 millió forintot lehet nyerni augusztus 30-án az MVM Dome előtti területen a FloeWater jóvoltából. Az eseményre 16 és 20 óra között kerül sor.

A „Milliomos születik” játék keretében a résztvevők esélyt kapnak arra, hogy akár 1 millió forintot nyerjenek. Ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy követik a FloeWater Instagram oldalát, a helyszínen bemutatják azt a hostessnek, átveszik az ajándék FloeWatereket, és megkeresik a nyertes feliratot a papír csomagolásban. Ezt követően egy kérdés helyes megválaszolása után elnyerhetik a nyereményt.

Nagy örömünkre szolgál, hogy egy ilyen különleges eseményt szervezhetünk. A FloeWater mindig is elkötelezett volt amellett, hogy innovatív és szórakoztató élményeket nyújtson a közönségnek, és hisszük, hogy ez a játék nemcsak izgalmas, de egy életre szóló élményt is jelenthet a nyerteseknek – mondta Popovics Adrienn, a FloeWater márkavezetője és a HELL ENERGY Magyarország Kft. marketingigazgatója.

Az eseményen hazánk ismert influenszerei is jelen lesznek, többek között Hódi Pamela, Forstner Csenge, Gelencsér Tímea, Dancsó Péter, akik szintén osztogatják a 4-es kiszerelésű FloeWater packokat.

A cikk itt olvasható.

Ezek is érdekelhetnek

További híreink