MLSZ: mindenki időben menjen el a karszalagjáért

Hírek Figyelo.hu

A kedd esti Magyarország-Portugália Eb-mérkőzés előtt két teljes napjuk lesz a szurkolóknak arra, hogy átvegyék a védettséget igazoló karszalagjukat, amellyel kedden beléphetnek a Puskás Arénába. Az átvételi pontok már a találkozók előtti napon, vagyis hétfőn 8 órától teljes kapacitással működnek, a cél, hogy mind az 50 ezer magyar szurkoló gyorsan, zökkenőmentese átvehesse karszalagját – olvasható az Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) oldalán.

A karszalagok minél zökkenőmentesebb átvétele érdekében Budapesten három könnyen megközelíthető helyszínen,

összesen mintegy száz átvételi pultot nyitnak meg a szervezők a mérkőzéseket megelőző napon és a mérkőzések napján.

Az MLSZ felhívja figyelmet arra, hogy a budapesti és a fővároshoz közeli szurkolóknak a találkozó előtti napon érdemes átvenniük a karszalagjukat. A vidékről érkezők pedig a mérkőzés napján, hosszabb sorban állás nélkül juthatnak hozzá a karszalagokhoz reggel 7 órától a három helyszínen.

Hozzáteszik, hogy

mindenki töltse le az UEFA hivatalos mobilalkalmazását, mely magyar nyelven, és folyamatosan frissülve jeleníti meg a legfontosabb tudnivalókat.

A vidékről érkezőknek érdemes előre megtervezniük az utazásukat, és közösségi közlekedéssel megközelíteni a Puskás Arénát. Az EURO 2020 alkalmazás ebben is segítséget nyújthat.

A helyszínek: Groupama Aréna (B-lelátó, a Sas-szobor mellett), Dózsa György út (Városliget, Promenád) és Papp László Budapest Sportaréna.

A külföldről érkező szurkolók, a mérkőzések előtti napokon és a meccsnapokon a repülőtéren is átvehetik a karszalagjaikat. Ezek a pontok a mérkőzések előtti napokon 8.00 órától 20.00 óráig tartanak nyitva, míg a meccsnapokon 7.00 órakor nyitnak és a második félidő kezdetekor zárnak.

Kiskorú szurkolók igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében vehetnek részt a találkozókon, nekik nem szükséges a karszalag kiváltása; kivéve azon 16-18 évesek számára, akik már rendelkeznek védettségi igazolvánnyal és kísérő nélkül kívánják megtekinteni az Eb-mérkőzéseket.

Kína is a képernyők előtt fog izgulni az Eb alatt

(Borítókép: Magyar szurkolók a Magyarország – Ciprus barátságos labdarúgó mérkõzés elõtt Budapesten, a Szusza Ferenc Stadionban 2021. június 4-én. (MTI/Kovács Tamás)

Ezek is érdekelhetnek

További híreink